6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Retail – Kaufland, beneficii de peste 5 mil. euro pentru angajați în perioada sărbătorilor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Fiecare angajat va intra în posesia beneficiilor speciale în cursul acestei luni, astfel că toți cei peste 15.000 de membri ai echipei Kaufland România vor primi câte un pachet de Crăciun cu produse marcă proprie... Kaufland își consolidează astfel poziția de angajator de top, lucru susținut și prin certificarea Top Employer obținută de companie pentru al șaselea an consecutiv în România și pentru a treia oară la nivel european - distincții acordate de Top Employers Institute din Olanda...

Kaufland România anunță că în luna decembrie va oferi tuturor angajaților o serie de beneficii speciale, a căror valoare însumează peste 5 milioane de euro brut. Fiecare angajat va intra în posesia beneficiilor speciale în cursul acestei luni, astfel că toți cei peste 15.000 de membri ai echipei Kaufland România vor primi câte un pachet de Crăciun cu produse marcă proprie, alături de vouchere de cumpărături pentru Crăciun, un bonus care constă în contravaloarea sumei alocate pentru petrecerea anuală, sporuri și vouchere de senioritate, acolo unde este cazul. De asemenea, angajații cu copii au avut parte de vouchere speciale de Moș Nicolae, pentru a le face o bucurie celor mici.

„2021 a fost un an plin de provocări pentru noi toți, cu o piață a muncii în continuă schimbare și multă incertitudine. În acest context, ne-am dorit ca membrii echipei Kaufland să se simtă în siguranță la locul de muncă și să găsească aici stabilitatea și predictibilitatea de care au nevoie pentru a putea performa – atât în privința condițiilor de lucru, cât și a salariului primit de fiecare dată la timp. Am adaptat continuu pachetul de beneficii, astfel încât acesta să rămână relevant pentru colegii noștri și familiile acestora”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

Demersul vine ca o continuare a noilor beneficii pentru angajați lansate în acest an, printre care se numără și voucherele de vacanță care pot fi folosite pentru cumpărarea de servicii turistice în România.

Kaufland își consolidează astfel poziția de angajator de top, lucru susținut și prin certificarea Top Employer obținută de companie pentru al șaselea an consecutiv în România și pentru a treia oară la nivel european – distincții acordate de Top Employers Institute din Olanda, în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane, a facilităților acordate și a posibilităților de dezvoltare pe care le au angajații.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!