5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Liderii din industria jocurilor de noroc: Consumatorul de jocuri de noroc va continua să joace, dar dacă este taxat de stat, se va orienta spre piaţa neagră – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Introducerea taxării jucătorului de jocuri de noroc propusă de Finanţe va readuce în prim-plan piaţa neagră, ţinută sub control de 10 ani de controalele făcute de autorităţi în sălile de jocuri, spun oficialii industriei de jocuri de noroc...

Noile taxe propuse de guvern pentru industria jocurilor de noroc, care ar impune, printre altele, taxarea cu până la 40% a câştigurilor obţinute de jucători, vor conduce jucătorii spre alternative de joc pe piaţa neagră, iar bugetul de stat va avea de suferit, au spus liderii industriei jocurilor de noroc în cadrul videoconferinţei ZF „Vocea mediului de business.

Introducerea taxării jucătorului de jocuri de noroc propusă de Finanţe va readuce în prim-plan piaţa neagră, ţinută sub control de 10 ani de controalele făcute de autorităţi în sălile de jocuri, spun oficialii industriei de jocuri de noroc.

Noile taxe propuse de guvern pentru industria jocurilor de noroc, care ar impune, printre altele, taxarea cu până la 40% a câştigurilor obţinute de jucători, vor conduce jucătorii spre alternative de joc pe piaţa neagră, iar bugetul de stat va avea de suferit, au spus liderii industriei jocurilor de noroc în cadrul videoconferinţei ZF „Vocea mediului de business. Cum va arăta economia după avalanşa de modificări fiscale pregătită de guvern”, organizată la finalul săptămânii trecute.

„Consumatorul (jucătorul) de jocuri de noroc va exista întotdeauna indiferent de forma de joc pe care o va alege să o practice, iar în condiţiile taxării câştigurilor consumatorului direct, cel mai probabil acesta se va orienta către piaţa neagră”, a spus Ioana Bazavan, vicepreşedinte, ROMSLOT – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi, în cadrul videoconferinţei ZF. Ea a mai precizat că taxarea jucătorilor va duce la o întoarcere la piaţa neagră, la lipsă de educaţie şi de transparenţă.
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!