1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Retail – Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea a două magazine, unul în Alexandria și unul în Roman – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lidl România va inaugura în data de 14 noiembrie două magazine, unul în Alexandria, județul Teleorman și unul în municipiul Roman, județul Neamț.

Noul magazin Lidl din Alexandria se află pe Strada București, Nr.166, iar cel din Roman este situat pe Bulevardul Republicii, Nr.

De asemenea, unitatea Lidl din Alexandria dispune de peste 170 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Roman are peste 100 de locuri de parcare.

Lidl România va inaugura în data de 14 noiembrie două magazine, unul în Alexandria, județul Teleorman și unul în municipiul Roman, județul Neamț. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 40 de locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Alexandria se află pe Strada București, Nr.166, iar cel din Roman este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 131. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.330 m². De asemenea, unitatea Lidl din Alexandria dispune de peste 170 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Roman are peste 100 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare al unităților din Alexandria și Roman va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Alexandria și Roman dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare. În plus, acoperișul magazinului din Roman este dotat cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a asigura o parte din energia necesară funcționării unității.

Inaugurarea magazinelor Lidl din Alexandria și Roman continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!