1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea a încă două magazine – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lidl România ajunge la o rețea națională de 347 de unități comerciale după inaugurarea a încă două magazine, unul în Cisnădie, județul Sibiu, și unul în municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin.

8, iar cel din Caransebeș este situat pe Strada Ardealului, Nr.127. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.330 metri pătrați.

De asemenea, unitatea Lidl din Cisnădie dispune de peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Caransebeș are peste 95 de locuri de parcare.

Lidl România ajunge la o rețea națională de 347 de unități comerciale după inaugurarea a încă două magazine, unul în Cisnădie, județul Sibiu, și unul în municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin.

Noul magazin Lidl din Cisnădie se află pe Strada Grigore Ionescu, Nr. 8, iar cel din Caransebeș este situat pe Strada Ardealului, Nr.127. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.330 metri pătrați. De asemenea, unitatea Lidl din Cisnădie dispune de peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Caransebeș are peste 95 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 45 de locuri de muncă noi.

„Inaugurarea magazinelor din Cisnădie și Caransebeș continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, declară reprezentanții retailerului.

Orarul de funcționare al unităților din Cisnădie și Caransebeș va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.


 Beneficii financiare peste așteptări în urma inițiativelor climatice


Retailerul optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Cisnădie și Caransebeș dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Parte a grupului Schwarz, Lidl România este în prezent liderul pieței locale de retail după ce în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Retailerul a intrat pe piața locală în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!