4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Lidl oferă pachete personalizate și reduceri de la partenerii externi în aplicația Lidl Plus – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

La aniversarea a doi ani de Lidl Plus, Lidl România actualizează aplicația mobilă și le oferă utilizatorilor activi o secțiune de oferte și reduceri la o serie de servicii și produse din portofoliul partenerilor colaboratori, precum: Farmacia Dr.Max...

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

La aniversarea a doi ani de Lidl Plus, Lidl România actualizează aplicația mobilă și le oferă utilizatorilor activi o secțiune de oferte și reduceri la o serie de servicii și produse din portofoliul partenerilor colaboratori, precum: Farmacia Dr.Max, Regina Maria, SanoPass, 7Card, Cărturești, Bitdefender, Flanco, Electric Castle, Dino Parc Râșnov, Destiny Park etc.

Noua secțiune de oferte din aplicația Lidl Plus se actualizează permanent și pune la dispoziție pe o perioadă limitată de timp și, în limita stocului disponibil, coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât și extra reduceri.

Ofertele sunt disponibile la categoria „Oferte parteneri” și pot fi rezervate direct din aplicația Lidl Plus, pentru a beneficia de acestea în spațiile fizice sau în magazinele online ale partenerilor.

Lidl România a lansat în urmă cu doi ani primul program digital de loializare al retailerului pe plan național, aplicația mobilă Lidl Plus. Aceasta oferă clienților acces exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale pentru o gamă variată de produse, precum și alte funcții utile la cumpărături.

Pe lângă beneficiile disponibile deja în aplicație, retailerul configurează programul digital cu funcții menite să ușureze planificarea cumpărăturilor în magazine. Astfel, clienții pot afla direct din aplicația Lidl Plus care sunt cele mai bune ore de a vizita magazinul Lidl preferat, pot afla care sunt produsele achiziționate de ei în mod frecvent folosind opțiunea de căutare, din secțiunea „bonuri digitale” sau pot salva ca favorite bonurile de cumpărături dorite, din secțiunea „istoric achiziții”.

De asemenea, utilizatorii pot vizualiza direct din aplicația Lidl Plus cataloagele cu ofertele săptămânale din magazine prin accesarea categoriei „broșuri săptămânale” și pot intra direct în secțiunea de „rețete” disponibilă pe site-ul lidl.ro, care le oferă un plus de inspirație pentru pregătirea meniurilor săptămânale.

Pentru a accesa programul Lidl Plus, clienții trebuie să descarce gratuit aplicația din Google Play, App Store sau AppGalery, să își creeze un cont și să selecteze magazinul Lidl preferat, după care se pot bucura de toate benficiile și ofertele oferite de aceasta.
Aplicația Lidl Plus poate fi utilizată în toate magazinele Lidl din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!