10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Retail – Lucia Costea, cofondatoare şi CEO Secom: În 2024 avem planificate investiţii de 27 mil. lei în consolidarea celor patru divizii de business. Secom numără 17 magazine în cele mai mari oraşe din ţară – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„În 2024 avem planificate investiţii de 27 de milioane de lei în consolidarea celor patru divizii de business, extinderea portofoliului cu produse şi servicii de calitate superioară, aşa cum ne-am obiş nuit consu ma torii, deschi de rea de noi ma ga zine Secom în România, creş te rea amprentei co mer ciale Good Routine la nivel inter naţional şi în digita lizare“, a spus Lucia Costea – cofondatoare şi CEO al Secom Healthcare Group.

Lucia Costea, cofondatoare şi CEO Secom: Anul acesta estimăm că piaţa de suplimente va continua să crească în aproximativ acelaşi ritm ca anul trecut, respectiv double digit.
♦ Bugetul de investiţii din 2024 urmăreşte consolidarea businessului, extinderea portofoliului, a magazinelor.

Businessul Secom, o afacere antreprenorială românească de 20 de ani pe piaţă, are un buget de 27 mil. lei pentru investiţii în 2024, potrivit informaţiilor oferite de companiei la solicitarea ZF. Banii vor merge în extindere şi consolidare, compania având 17 magazine în oraşele mari din România.

„În 2024 avem planificate investiţii de 27 de milioane de lei în consolidarea celor patru divizii de business, extinderea portofoliului cu produse şi servicii de calitate superioară, aşa cum ne-am obiş­nuit consu­ma­­torii, deschi­de­rea de noi ma­ga­zine Secom în România, creş­te­rea amprentei co­mer­ciale Good Routine la nivel inter­naţional şi în digita­lizare“, a spus Lucia Costea – cofondatoare şi CEO al Secom Healthcare Group.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!