26.8 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Retail – Lucian Baltaru, CEO al Sameday: Anul 2022 va aduce o creştere mai temperată faţă de anii precedenţi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ E-commerce-ul se preconizează că va înregistra o creştere de 10-15%, care se va reflecta şi în domeniul curieratului. ♦ Creşterea veniturilor Sameday în acest an va respecta trendul pieţei de curierat, astfel că cifra de afaceri a companiei de curierat este aşteptată să fie cu circa 10-15% mai mare faţă de anul trecut...

Zona de e-commerce se preconizează că va înregistra o creştere de 10-15%, care se va reflecta şi în domeniul curieratului“, spune Lucian Baltaru.

Lucian Baltaru, CEO Sameday: Continuăm extinderea reţelei de easybox şi ne propunem ca până la final de an să depăşim 4.000 de unităţi. Această extindere ne oferă capacitatea operaţională de a gestiona volume mari de colete şi să luăm grija livrărilor asupra noastră, a companiei de curierat
♦ E-commerce-ul se preconizează că va înregistra o creştere de 10-15%, care se va reflecta şi în domeniul curieratului. ♦ Creşterea veniturilor Sameday în acest an va respecta trendul pieţei de curierat, astfel că cifra de afaceri a companiei de curierat este aşteptată să fie cu circa 10-15% mai mare faţă de anul trecut, când a fost de peste 600 mil. lei.

Lucian Baltaru, CEO Sameday, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, spune că anul acesta trendul de creştere a pieţie va continua, însă nu într-un ritm asemă­nător ultimilor doi ani. Inflaţia, creşterea costurilor în general şi izbucnirea războiului au lăsat amprente asupra bugetului românilor.

„Comparativ cu alte pieţe europene, comerţul online în România este încă în plină ascensiune. Ca atare şi piaţa de curierat este în creştere, însă estimăm că anul 2022 va aduce o creştere mai temperată faţă de anii precedenţi. Zona de e-commerce se preconizează că va înregistra o creştere de 10-15%, care se va reflecta şi în domeniul curieratului“, spune Lucian Baltaru.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!