6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Retail – Magazine – Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Rețeaua comercială El Grupo Número 1, care grupează cele mai multe francize din Spania, având în portofoliu și branduri precum LEVI'S, Nike, Stradivarius, Pimkie, Timberland, a cărei intrare în România a fost anunțată în exclusivitate de Profit.ro, se extinde acum pe piața locală... Compania este deținută de omul de afaceri spaniol Amid Achi Fadul, unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, cu o avere estimată astăzi la 165 milioane euro... Grupul include 17 mărci comerciale și peste 150 de magazine, fiind jucător și în piața imobiliară prin administrarea unor centre comerciale, parcuri de afaceri, case și birouri... Amid Achi Fadul, născut în Siria, este un apropiat al spaniolului Amancio Ortega, fondatorul Inditex (proprietarul Zara), aflat în topul celor mai bogați oameni din lume, cu care lucrează de 30 de ani..

Rețeaua comercială El Grupo Número 1, care grupează cele mai multe francize din Spania, având în portofoliu și branduri precum LEVI’S, Nike, Stradivarius, Pimkie, Timberland, a cărei intrare în România a fost anunțată în exclusivitate de Profit.ro, se extinde acum pe piața locală.

Compania este deținută de omul de afaceri spaniol Amid Achi Fadul, unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, cu o avere estimată astăzi la 165 milioane euro.

În 12 luni de la debutul operațiunilor pe plan local, compania a deschis 12 magazine, dintre care 7 în București, iar alte 5 unități în Câmpina, Târgoviște, Pitești, Sibiu și Baia Mare. Retailerul plănuiește acum să deschidă noi magazine, în Constanța, Tulcea, Timișoara și Suceava.

De asemenea, compania se pregătește să intre pe piețele din Ungaria și Bulgaria în lunile ce urmează, folosind platforma logistică și de depozite P3 Bucharest A1 ca hub logistic pentru regiunea Europei Centrale și de Est. 

Grupul, pe piață de 40 de ani, este un conglomerat format din peste 20 de companii și circa 1.500 de angajați, fiind punctul de referință pentru comerțul din Insulele Canare.

Grupul include 17 mărci comerciale și peste 150 de magazine, fiind jucător și în piața imobiliară prin administrarea unor centre comerciale, parcuri de afaceri, case și birouri.

În prezent, El Grupo Número 1 gestionează 16 centre comerciale cu o suprafață de 250.000 metri pătrați și peste 900 de spații comerciale.

Grupul colaborează și cu multinaționala portugheză Sonae pentru mărcile Worten, în sectorul electronicelor de consum, și Sprinter, în sectorul echipamentelor sportive.

Amid Achi Fadul, născut în Siria, este un apropiat al spaniolului Amancio Ortega, fondatorul Inditex (proprietarul Zara), aflat în topul celor mai bogați oameni din lume, cu care lucrează de 30 de ani. La acest moment, Fadul se ocupă de stocurile Inditex din Africa.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!