5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Magazinul fizic Origini își închide porțile – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

La zece ani de la deschidere magazinul cu produse naturale românești Origini își închide porțile. Proprietarii din spatele businessului nu au expus motivele deciziei, însă au ținut să precizeze că povestea Origini merge mai departe la fermă, produsele putând fi achiziționate online, atât de pe platforma proprie, cât și de pe sezamo.ro. „După 10 ani,

La zece ani de la deschidere magazinul cu produse naturale românești Origini își închide porțile. Proprietarii din spatele businessului nu au expus motivele deciziei, însă au ținut să precizeze că povestea Origini merge mai departe la fermă, produsele putând fi achiziționate online, atât de pe platforma proprie, cât și de pe sezamo.ro.

„După 10 ani, magazinul fizic Origini își închide porțile. Am oprit vitrinele și am stins lumina. A venit momentul ca acest capitol din bulevardul Carol, nr. 32, să se încheie. Origini își continuă povestea la fermă. Acolo, muncim cu drag în fiecare zi și punem suflet pentru ca fiecare consumator să se bucure de produse proaspete livrate săptămânal acasă sau la birou”, au precizat reprezentanții Origini.

Focus pe producție și magazinul online

Magazinul a fost deschis acum 10 ani, într-un spațiu deținut de Ioan Colțan, fondatorul businessului și a venit ca o completare a activității de la ferma dintre Breaza și Talea, pe Valea Prahovei. Acolo, antreprenorul producea lactate și brânzeturi, specialități crud-uscate din carne, dar și miere, legume și fructe. De-a lungul timpului portofoliul a fost extins astfel încât, în acest moment, sortimentația online include și specialități franțuzești produse home-made, pește și produse pe bază de pește, dar și conserve de legume sau dulciuri produse de Ambrozia. Origini acoperă și segmentul de livrare la domiciliu, livrarea fiind gratuită pentru comenzile de peste 200 de lei, în timp ce pentru valorile mai mici de 200 de lei taxa de livrare fiind de 20 de lei.

Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanțe, compania a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 2,33 de milioane de lei, în scădere cu 17% față de anul precedent și un profit de 15.00 de lei.

Origini nu este însă singurul retailer care a luat decizia de a închide magazinul. La începutul acestui an La Prăvălescu anunța că închide băcănia, iar printre retailerii care au depus armele se numără și Băcănia Penciu, Mesange Fromagerie sau Donia Băcănia cu suflet.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!