30 C
București
joi, septembrie 21, 2023

Retail – Mallul ParkLake din Bucureşti: Avem în vedere reducerea numărului de elemente decorative de Crăciun pentru a reduce consumul de energie. Câtă energie consumă un mall? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Park Lake din parcul Titan din Bucureşti a fost construit după o investiţie totală de 185 de milioane de euro, împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori.

Astfel, instalaţiile de aer condiţionat vor fi oprite la sfârşitul zilei şi ori de câte ori nu sunt strict necesare, se evaluează posibilitatea de a instala termometre în interiorul magazinelor, pentru a facilita controlul temperaturii ambiante, iar chiriaşii sunt încurajaţi să facă trecerea la iluminatul cu LED în proporţie de 100%.

Park Lake din parcul Titan din Bucureşti a fost construit după o investiţie totală de 185 de milioane de euro, împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori.

Portughezii de la Sonae Sierra, care deţin centrul comercial ParkLake din Bucureşti, au conturat un plan de măsuri pentru a contracara scumpirile din piaţa energiei. „Avem în vedere reducerea numărului de elemente decorative de Crăciun, precum şi a numărului de ore în care acestea vor funcţiona în centrul nostru comercial, însă efectul general nu va fi afectat semnificativ. În completarea acestor măsuri, Sierra a pregătit, de asemenea, o serie de iniţiative şi recomandări dedicate pentru chiriaşii săi, pentru a evalua, ajusta şi optimiza activitatea magazinelor. Aceste recomandări specifice pe care urmează să le punem în aplicare vizează funcţionarea echipamentelor de aer condiţionat şi de iluminat din magazine, restaurante, sala de fitness şi cinematograf“, spun reprezentanţii centrului comercial. Astfel, instalaţiile de aer condiţionat vor fi oprite la sfârşitul zilei şi ori de câte ori nu sunt strict necesare, se evaluează posibilitatea de a instala termometre în interiorul magazinelor, pentru a facilita controlul temperaturii ambiante, iar chiriaşii sunt încurajaţi să facă trecerea la iluminatul cu LED în proporţie de 100%.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!