-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

Retail – Mega Image trece de pragul de 900 de magazine la nivel național – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 906 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești... Atingerea pragului de 900 de magazine a fost în luna octombrie, când au fost deschise 10 magazine noi, atât format Mega Image, cât și Shop&Go, în București și în alte orașe din țară în care Mega Image deja își desfășoară activitatea, consolidându-și astfel prezența pe piață... În prezent, Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online... Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 400% creștere medie a vizitelor lunare..

Mega Image mizează pe expansiunea rețelei de magazine care, în luna octombrie, a depășit pragul de 900 de magazine la nivel național. Astfel, în prezent, rețeaua Mega Image a ajuns la un număr total de 906 magazine.

Atingerea pragului de 900 de magazine a fost în luna octombrie, când au fost deschise 10 magazine noi, atât format Mega Image, cât și Shop&Go, în București și în alte orașe din țară în care Mega Image deja își desfășoară activitatea, consolidându-și astfel prezența pe piață.

Deși contextul pandemic a adus provocări noi, Mega Image și-a menținut investițiile în planurile de dezvoltare. Astfel, pe parcursul întregului an și până în prezent au fost inaugurate 56 de magazine noi.

„Am venit din ce în ce mai aproape de clienți prin expansiunea noastră în zone noi sau în comunități în care eram deja prezenți. Mai mult, prin dezvoltarea zonei de e-commerce acoperim toate orașele mari din țară, prin două soluții de livrare, rapidă în două ore sau a doua zi. Reușim astfel să le oferim clienților tot ce au nevoie pentru cumpărături la îndemână oricând, alături de soluții pentru a face alegeri echilibrate prin sistemul Nutriscore implementat pe produsele noastre marcă proprie. Rămânem în continuare un loc sigur la cumpărături și am extins casele Self-Scan în peste 110 magazine”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Anul trecut, Mega Image s-a adaptat nevoilor clienților în noua realitate generată de pandemie și a accelerat dezvoltarea zonei de e-commerce. În prezent, Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro și aplicația de mobil Mega Image. Din aplicația de mobil, clienții dispun de ambele opțiuni de livrare: rapidă, în maximum 2 ore sau începând cu a doua zi. 

Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 400% creștere medie a vizitelor lunare. Mai mult, aplicația înregistrează o creștere de peste 250% utilizatori unici, față de numărul de useri înregistrați în aceeași perioadă a anului precedent.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 906 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!