4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Retail – Metro integrează o platformă adițională de 10.000 metri pătrați în centrul logistic din Stefăneștii de Jos – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Dovedim încă o dată că angajamentul pe care îl respectăm față de clienții noștri din întreaga țară este cel pe care l-am promis, prin susținerea afacerilor independente... “Metro România securizează capacitatea logistică pe termen mediu și lung pentru a deservi toți clienții celor 30 de magazine Metro, fără sincope de aprovizionare, într-un context economic global dificil din acest punct de vedere... Noul spațiu, dezvoltat în parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zonă de birouri de peste 300 de metri pătrați, 20 de rampe de alimentare și descărcare, 1 drive-in, consolidând capacitatea depozitului cu temperatură ambientală, dar și asigurarea unei acoperiri echilibrate pe toate intervalele de temperaturi... Cu extinderea spațiului de la Ștefăneștii de Jos, METRO confirmă încă odată onorarea promisiunii mărfurilor la raft, atât în magazinele proprii, cât și în comunitatea profesioniștilor de care este responsabil..

Metro România a inaugurat noua extindere a centrului logistic One Roof de la Ștefăneștii de Jos, ajungând la o suprafață de peste 65.000 de metri pătrați.

Noul spațiu, dezvoltat în parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zonă de birouri de peste 300 de metri pătrați, 20 de rampe de alimentare și descărcare, 1 drive-in, consolidând capacitatea depozitului cu temperatură ambientală, dar și asigurarea unei acoperiri echilibrate pe toate intervalele de temperaturi. Proiectul este predat în baza unui contract de închiriere încheiat pe 10 ani, cu posibilitate de extindere pe alți 10 ani. Cu extinderea spațiului de la Ștefăneștii de Jos, METRO confirmă încă odată onorarea promisiunii mărfurilor la raft, atât în magazinele proprii, cât și în comunitatea profesioniștilor de care este responsabil.

Mărirea platformei One Roof era necesară pentru integrarea atât a furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cât și pentru optimizarea capacității logistice care să deservească un volum de marfă din ce în ce mai ridicat.

“Metro România securizează capacitatea logistică pe termen mediu și lung pentru a deservi toți clienții celor 30 de magazine Metro, fără sincope de aprovizionare, într-un context economic global dificil din acest punct de vedere. Vorbim de o adevărată sinergie operațională, determinată de dotările și tehnologiile integrate în locație. One Roof înglobează pe o singură platformă toate operațiunile logistice permițându-ne o eficientizare a costurilor, dar și a flexibilității contractuale cu partenerii și clienții noștri. Dovedim încă o dată că angajamentul pe care îl respectăm față de clienții noștri din întreaga țară este cel pe care l-am promis, prin susținerea afacerilor independente, cu care suntem în strânsă legătură de 25 de ani”, a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare și nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor și restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!