11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Retail – Metro redeschide 10 magazine LaDoiPași după un amplu proces de modernizare – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

De „Ziua Afacerii Tale”, în semn de recunoaștere a celei mai mari comunități de antreprenori din România – comunitatea LaDoiPași –, care aniversează anul acesta 10 ani de existență, Metro a pregătit redeschiderea a 10 magazine LaDoiPași din țară, parte din rețea încă de la început. Magazinele au fost modernizate și optimizate și își așteaptă

De „Ziua Afacerii Tale”, în semn de recunoaștere a celei mai mari comunități de antreprenori din România – comunitatea LaDoiPași –, care aniversează anul acesta 10 ani de existență, Metro a pregătit redeschiderea a 10 magazine LaDoiPași din țară, parte din rețea încă de la început. Magazinele au fost modernizate și optimizate și își așteaptă clienții nu doar cu un aspect nou, ci și cu oferte speciale pentru „Ziua Afacerii Tale”.

Este vorba despre magazine aflate în Satu Mare, Dolj, București, Brașov, Bacău, Galați, Vâlcea, Cluj, Prahova și Constanța.

Rețeaua de magazine LaDoiPași s-a extins accelerat pe plan local, în ultimele 12 luni numărând peste 360 de inaugurări la nivel național.

„Am deschis un număr record de 360 de magazine LaDoiPași în plină pandemie, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără încrederea antreprenorilor din reţea. În continuarea expansiunii accelerate a celei mai mari rețele de antreprenori revânzători independenți din România, la sfârșitul lunii iunie aveam deja peste 1.800 de magazine de proximitate la nivel național cu un target clar de peste 2.000 de magazine până în 2023. Metro a crescut odată cu piața, în ciuda restrângerii comerțului tradițional unde deservim revânzători prin accentuarea atributelor specifice wholesale-ului ca prețuri competitive, prezența mărfurilor la raft în permanență, soluții digitale, livrare, reușind astfel să satisfacă cerințele din ce în ce mai elaborate ale clienților profesioniști și să anticipeze comportamentul consumatorilor adaptându-și produsele și serviciile conform cerințelor profesioniștilor din domeniu”, a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România, pentru Progresiv. 


Citește și Adrian Ariciu, Metro România: „Proximitatea reprezintă viitorul acestui deceniu”


Metro a încheiat anul 2021 cu afaceri de 7,2 miliarde lei, cu 19% mai mult decât în 2020, fiind cel mai bun rezultat de la intrarea companiei pe piață, în 1996.

„Ziua Afacerii Tale” este eveniment care se sărbătorește anual, în a doua zi de marți a lunii octombrie, în aproximativ 20 de țări în care rețeaua Metro este prezentă. Din 2016, retailerul sărbătorește acest eveniment și în România.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!