11.1 C
București
joi, martie 23, 2023

Retail – Metro redeschide zece magazine LaDoiPași de Ziua Afacerii Tale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Peste 100 de restaurante ce utilizează platforma digitală DISH vor oferi un desert gratuit la fiecare comandă online realizată astăzi.

În plus, peste 50 de clienți din HoReca, prezenți în ”Ghidul de călătorie 2022” lansat de Metro, vor oferi pentru rezervările de minimum două nopți de cazare, încă o noapte gratuită de cazare.

În întreaga lume, Metro are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze...

De “Ziua Afacerii Tale”, Metro a pregătit redeschiderea a zece magazine LaDoiPași din țară, parte din rețea încă de la început.

Magazinele au fost modernizate și optimizate și își așteaptă clienții nu doar cu un aspect nou, ci și cu oferte speciale pentru “Ziua Afacerii Tale”, derulată astăzi sub motoul „Afacerile independente nu există fără tine!.

De altfel, în ultimele 12 luni, rețeaua de magazine LaDoiPași s-a extins în mod accelerat, numărând 368 de inaugurări la nivel național.

Totodată, o serie de oferte sunt comercializate, astăzi, și de alți clienți revânzătorii Metro din țară.

Clienții Metro din industria ospitalității sărbătoresc și ei evenimentul și oferă promoții-surpriză. Peste 100 de restaurante ce utilizează platforma digitală DISH vor oferi un desert gratuit la fiecare comandă online realizată astăzi.

În plus, peste 50 de clienți din HoReca, prezenți în ”Ghidul de călătorie 2022” lansat de Metro, vor oferi pentru rezervările de minimum două nopți de cazare, încă o noapte gratuită de cazare. Cei care dețin un restaurant vor oferi un desert gratuit.
O activare specială va organiza și clientul PizzaMania, alături de Metro, îndulcindu-și clienții cu macarons la orice comandă online sau la una dintre locațiile sale.

De asemenea, Metro România lansează și o campanie digitală de comunicare (Google, Youtube, Facebook, Instagram și website-ul www.metro.ro), pentru a oferi vizibilitate tuturor clienților care iau parte la acest eveniment, oferind promovare geo-targetată locațiilor participante.

Nu în ultimul rând, Metro a pregătit și concursuri cu premii, adresate atât clienților, cât și angajaților companiei. Aceștia sunt invitați să viziteze în număr cât mai mare locațiile clienților Metro, aducându-și fiecare contribuția la succesul afacerilor independente.

Metro este o companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

În întreaga lume, Metro are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze.

Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde EUR.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!