16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Nestlé lansează Little Steps 3 în ambalaj din carton reciclabil – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, lansează gama Nestlé Little Steps 3 lapte pentru copiii de vârstă mică, în ambalaj din carton, proiectat pentru a fi reciclat și cu linguriță dozatoare din cel puțin 95% plastic din trestie de zahăr, o resursă regenerabilă. Nestlé Little Steps 3 conține Vitamina D pentru susținerea funcționării normale a sistemul

Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, lansează gama Nestlé Little Steps 3 lapte pentru copiii de vârstă mică, în ambalaj din carton, proiectat pentru a fi reciclat și cu linguriță dozatoare din cel puțin 95% plastic din trestie de zahăr, o resursă regenerabilă.

Nestlé Little Steps 3 conține Vitamina D pentru susținerea funcționării normale a sistemul imunitar, calciu pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor și fier pentru dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, oferind o nutriție echilibrată pentru copiii până la 3 ani.

Noile ambalaje sunt atât prietenoase cu mediul, cât și ușor de utilizat pentru părinți, având toate informațiile privind utilizarea, datele nutriționale și ingredientele. Ambalajele și lingurițele dozatoare se pot colecta selectiv pentru reciclare în containerele speciale dedicate hârtiei și plasticului.

„Așa cum promiteam la începutul acestui an, am demarat un proces amblu de transformare a portofoliului nostru într-unul sustenabil, introducând pentru gama Nestlé Little Steps 3 noul ambalaj din carton reciclabil. Rețeta produsului nu s-a schimbat și dorim să venim în continuare în ajutorul mămicilor.”, spune Mihaela Bușu, Business Executive Officer Nestlé Infant Nutrition.

Este foarte important ca părinții să ofere copiilor de vârstă mică un lapte adaptat vârstei și nevoilor lor nutriționale.

„Cel mai bun exemplu este laptele: după vârsta de 1 an, dacă alaptarea nu mai este o opțiune, copiii au nevoie de un lapte de creștere potrivit vârstei, care să le asigure la fiecare masă necesarul de vitamine și minerale, nu de un lapte care să le îngreuneze digestia”, spune Dr. Adrian Balanean, Scientific Manager Nestlé Infant Nutrition.

Conform studiilor , cei mai importanți nutrienți pentru sugarii și copiii de vârstă mică sunt Fierul si Vitamina D. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor iar Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Acești nutrienți nu se găsesc în laptele de vacă în cantitatea necesară pentru a acoperi nevoile nutriționale ale unui copil de vârstă mică.

Nestlé Little Steps 3 are un nivel adecvat de vitamine, minerale, proteine, amestec de lipide, incluzând acid linoleic și acid α-linolenic, și carbohidrați și poate fi folosit începând cu vârsta de 1 an, acum într-un nou ambalaj de 500g.

Nestlé Little Steps 3 este un brand internațional, prezent în 12 țări: Marea Britanie, Germania, Polonia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Suedia, Bulgaria, Elveția, Austria, Finlanda și România.

Nestlé LITTLE STEPS® face parte din Divizia Infant Nutrition alături de NAN, NANCARE și Gerber Organic Baby. Nestlé a agreat să urmeze principiile și reglementarile Codului Internațional de Marketing privind substituenții de lapte matern elaborat de Organizația Mondială a Sănătății, încă de la adoptarea sa în 1981.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!