2.9 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Retail – O mare victorie pentru armata Ucrainei: doboară al doilea Su-35 rusesc – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ucraina doboară un nou avion rusesc Su-35, de 80 milioane dolari, conform publicaţiei Kyiv Independent.

Forţele ucrainene au doborât, de asemenea, o dronă Orlan-10 în regiunea Herson şi un avion de vânătoare rusesc Su-35 în regiunea Mykolaiv.

Avioanele Su-35 sunt cele mai moderne în armata rusă, în condiţiile în care SU-57, din generaţia a 5-a, încă nu sunt operaţionale în număr suficient.

Ucraina doboară un nou avion rusesc Su-35, de 80 milioane dolari, conform publicaţiei Kyiv Independent. Armata ucraineană anunţă că a distrus forţe ruseşti şi echipamente militare în sud. Comandamentul Operaţional sudic al Ucrainei a raportat că a ucis 58 de militari ruşi şi a distrus un tanc şi şapte vehicule militare. Forţele ucrainene au doborât, de asemenea, o dronă Orlan-10 în regiunea Herson şi un avion de vânătoare rusesc Su-35 în regiunea Mykolaiv.

Avioanele Su-35 sunt cele mai moderne în armata rusă, în condiţiile în care SU-57, din generaţia a 5-a, încă nu sunt operaţionale în număr suficient.Primul avion Su-35 a fost doborât pe 3 aprilie, conform armatei ucrainene.Su-35 (Flanker E) este cel mai modern avion multirol din generaţia 4++ al Rusiei, care are un singur loc. Este potrivit misiunilor aeriene datorită manevrabilităţii excelente şi a vectorilor forţei care îi permit să vireze mai strâns (cu o rază de viraj mai mică) decât aeronavele cu reacţie normale.Su-35 are o viteză maximă de 2.25 mach (2.390 km/h) şi poate transporta până la 8,000 de kg sub formă de muniţii (rachete şi bombe), având o rază de acţiune de aproximativ 3.600 km.Rusia susţine că această aeronavă este mai bună decât avioanele de generaţia a 4-a occidentale, F-15, F-16 sau Eurofighetr Typhoon.Un avion Su-35 poate costa şi 80 de milioane de dolari bucata, funcţie de pachetul logistic care este inclus în contractul de achiziţie.Pe lângă Rusia, China şi Egiptul au mai cumpărat fiecare câte 24 de aparate Su-35. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!