28.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Retail – Oana Diaconescu, head of leasing IULIUS: Mallul tradiţional este depăşit, de aceea am ajuns la următoarea generaţie de proiecte care presupune mai mult decât un spaţiu de cumpărături – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Oana Diaconescu precizează faptul că proprietarul de malluri nu are investiţiile puse în aşteptare, astfel că anul acesta va fi unul dinamic din punct de vedere al noilor proiecte. Comparativ cu 2019, Iulius înregistrează o creştere de 15-25% a traficului în centrele comerciale pe care le deţine. Oana Diaconescu, head of leasing al proprietarului de

Oana Diaconescu precizează faptul că proprietarul de malluri nu are investiţiile puse în aşteptare, astfel că anul acesta va fi unul dinamic din punct de vedere al noilor proiecte.
Comparativ cu 2019, Iulius înregistrează o creştere de 15-25% a traficului în centrele comerciale pe care le deţine.

Oana Diaconescu, head of leasing al proprietarului de centre comerciale IULIUS, spune că mallurile tradiţionale sunt depăşite din punct de vedere al conceptului, nevoile oamenilor sunt într-o continuă schimbare, iar centrele comerciale trebuie să răspundă la noile nevoi ale acestora.

„Mallul tradiţional este, din punctul nostru de vedere, puţin depăşit, de aceea am şi ajuns la următoarea generaţie de proiecte  şi mă refer la dezvoltări cu un mixt de funcţionalităţi care reprezintă mult mai mult decât un spaţiu de cumpărături, reprezintă practic, datorită funcţiunilor diverse, adunate în acelaşi loc, inclusiv un catalizator al experienţelor sociale pentru că omul de astăzi nu se află numai în căutarea satisfacerii necesităţilor de cumpărare, ci doreşte să îmbine şi cu relaxare, o cină cu prietenii, o experienţă la cinema sau să participe la evenimente importante din oraş“, spune Oana Diaconescu, în cadrul ZF Retail Summit 2022.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!