22.1 C
București
joi, iunie 30, 2022

Retail – Pariu pe fast-food: Lanţul de şaormerii Băneasa, controlat de Gigel Păuneţ, a ajuns la 20 unităţi după ce a apăsat pedala acceleraţiei. O treime dintre localuri au fost deschise în ultimul an – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Românii cheltuie anual peste 2 mld. lei în localurile de tip fast-food, ceea ce înseamnă că 1 din 4 sau 5 lei plătiţi în conturile restaurantelor merge către achiziţia de şaorma, burgeri sau aripioare, arată o analiză recentă a ZF. ♦ Shaormeria Băneasa este un business de tip fast-food ce a fost lansat în 2012 ♦ Expansiunea alertă

Românii cheltuie anual peste 2 mld. lei în localurile de tip fast-food, ceea ce înseamnă că 1 din 4 sau 5 lei plătiţi în conturile restaurantelor merge către achiziţia de şaorma, burgeri sau aripioare, arată o analiză recentă a ZF.
♦ Shaormeria Băneasa este un business de tip fast-food ce a fost lansat în 2012 ♦ Expansiunea alertă a început însă recent.

Lanţul de restaurante de tip fast-food Shaormeria Băneasa, lansat pe piaţă acum un deceniu, a ajuns la 20 de unităţi pe plan local după o expansiune rapidă mai ales în ultimul an. Spre exemplu, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, au fost inaugurate şase localuri.

Compania a apăsat pedala de acceleraţie şi pentru că a început să se dezvolte în sistem de franciză, acest lucru fiind comunicat de reprezentanţii Shaormeriei Băneasa pe pagina proprie de Facebook. În urmă cu un an, oficialii lanţului de restaurante fast-food declarau că vor să se extindă rapid, fapt ce va fi posibil atât prin forţe proprii, cât şi prin parteneri. Primele 14 unităţi au fost deschise direct de companie, care a pariat mai ales pe Bucureşti şi oraşele apropiate. Acum, pe site-ul propriu şi pe pagina de Facebook apar localuri în Braşov, Galaţi sau Ploieşti.

O astfel de şaormerie poate avea câteva sute de clienţi pe zi, spuneau anterior reprezentanţii companiei. Acum ei nu au răspuns solicitării ZF privind expansiunea recentă sau cifrele actuale.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!