28.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Retail – Pe harta HoReCa a Bucureştiului s-a conturat în pandemie o nouă zonă hot: Piaţa Amzei şi împrejurimile au adunat 30-40 de restaurante şi cafenele – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Piaţa Amzei a atras şi continuă să atragă atenţia investitorilor din HoReCa, restauratorii venind aici după consumatorii locali ce caută experienţe gastronomice cool. Ototo, Ohlala şi Red Angus sunt doar câteva exemple. ♦ Bucureştiul este un oraş efervescent, un organism viu pe harta căruia apar şi dispar constant localuri ♦ În total, în Capitală sunt peste

Piaţa Amzei a atras şi continuă să atragă atenţia investitorilor din HoReCa, restauratorii venind aici după consumatorii locali ce caută experienţe gastronomice cool. Ototo, Ohlala şi Red Angus sunt doar câteva exemple.
♦ Bucureştiul este un oraş efervescent, un organism viu pe harta căruia apar şi dispar constant localuri ♦ În total, în Capitală sunt peste 7.500 de restaurante, baruri, pizzerii, cafenele, potrivit datelor ANSVA l Acestea sunt împărţite în tot oraşul, inclusiv în zona cartierelor-dormitor, însă există şi câteva zone „fierbinţi“.

Piaţa Amzei şi împrejurimile s-au conturat în ultimii doi ani ca cea mai nouă destinaţie HoReCa din Bucureşti, adunând 30-40 de restaurante şi cafenele, conform datelor ZF. Poziţia centrală, traficul pie­tonal din zonă în weekend, în sezonul estival şi câteva exemple de localuri cu rezul­tate bune au făcut ca tot mai mulţi antreprenori din industrie să îşi îndrepte atenţia către acest areal aflat în pro­xi­mitatea imediată a unor zone populare pentru locuitorii oraşului, precum Calea Victoriei, Piaţa Romană şi Bulevardul Magheru.

Deşi s-a creat deja aglomeraţie în zonă, sau poate tocmai de aceea, există în con­ti­nuare deschideri şi inaugurări de spaţii HoReCa în Piaţa Amzei. Cel mai recent exemplu este cel al restaurantului Red Angus. Acesta s-a mutat aici, după mai bine de un deceniu din Centrul Vechi al Capitalei. „Piaţa Amzei este una extrem de apreciată de consumatorii de experienţe gastronomice, fiind un pol de atracţie pentru oaspeţi de toate vârstele. Avem încredere în potenţialul său, ştim că o parte dintre trendurile HoReCa se setează acolo şi estimăm că zona va continua să se dezvolte în următorii ani“, a spus Dragoş Panait, coproprietar Red Angus Steakhouse. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!