3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Retail – Penny anunță un ritm record de extindere și planurile privind… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Retailerul Penny, parte a grupului german Rewe, va deschide anul viitor 30-35 de magazine în România, parte a unui plan agresiv de extindere, până în 2029... După o investiție de 26 de milioane de euro, Penny a deschis în noiembrie un depozit – al patrulea al companiei – la Filiași, pentru aprovizionarea a 50 de magazine din regiune.Penny a avut în acest an la dispoziție un buget de investiții de peste 100 de milioane de euro, pentru construcția sau modernizarea magazinelor și finalizarea depozitului din Filiași... România este piața cu cea mai mare creștere pentru grupul Rewe, timp de șapte ani consecutivi, iar vânzările vor continua să crească, estimează discounterul care a raportat anul trecut, la nivel național, afaceri de aproape 1 miliard de euro și o creștere, în lei, de 19%.

Retailerul Penny, parte a grupului german Rewe, va deschide anul viitor 30-35 de magazine în România, parte a unui plan agresiv de extindere, până în 2029. Expansiunea rețelei necesită și investiții în logistică, astfel că depozitul din Bacău va fi extins și va construită încă o astfel de unitate, în apropierea Bucureștiului, proiectele urmând să fie pregătite în 2022.

După o investiție de 26 de milioane de euro,  Penny a deschis în noiembrie un depozit – al patrulea al companiei – la Filiași, pentru aprovizionarea a 50 de magazine din regiune.

“Acest al 4-lea  depozit este esențial pentru a putea continua expansiunea rețelei Penny, care ajunsese cu logistica la capacitate maximă”, afirmă Voicu Șucală, managerul de expansiune al Penny.

De la începutul anului, rețeaua Penny a crescut cu 28 de magazine.

Compania a anunțat în primăvară un plan agresiv de expansiune, care vizează depășirea pragului de 600 de magazine la nivelul anului 2029. Deocamdată, rețeaua cuprinde peste 300 de magazine și patru depozite, la Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda și Filiași. Planurile Penny vizează extinderea depozitului din Bacău și construcția a două noi spații, lângă București, respectiv în Banat.

Penny a avut în acest an la dispoziție un buget de investiții de peste 100 de milioane de euro, pentru construcția sau modernizarea magazinelor și finalizarea depozitului din Filiași.

Compania are acum peste 5.500 de angajați, iar pentru cele 30-35 de magazine programate penstru deschidere anul viitor vor fi angajate încă 500 de persoane.

România este piața cu cea mai mare creștere pentru grupul Rewe, timp de șapte ani consecutivi, iar vânzările vor continua să crească, estimează discounterul care a raportat anul trecut, la nivel național, afaceri de aproape 1 miliard de euro și o creștere, în lei, de 19%.

Grupul german Rewe, unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, a avut anul trecut vânzări de 75,3 miliarde de euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!