4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Penny finalizează remodelarea tuturor magazinelor din România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Procesul a început în ultimii trei ani, în 2022 fiind remodelate 81 de magazine, dintr-un total de 251 de unități, în vederea alinierii acestora la conceptul Penny Punct, construit în jurul a șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, sortiment sustenabil cu focus pe produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Începând cu 2020, toate magazinele noi din rețeaua Penny au fost deschise direct sub formatul Penny Punct.

Încă de la finalul anului 2019 magazinele PENNY au fost iluminate utilizând tehnologia LED în proporție de 100% (inclusiv pentru zona de carmangerie) și 100% dintre centrele logistice aveau iluminare cu LED.

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, a finalizat remodelarea tuturor magazinelor din țară. Procesul a început în ultimii trei ani, în 2022 fiind remodelate 81 de magazine, dintr-un total de 251 de unități, în vederea alinierii acestora la conceptul Penny Punct, construit în jurul a șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, sortiment sustenabil cu focus pe produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

„Suntem bucuroși să anunțăm că am finalizat remodelarea tuturor magazinelor din România. În 2020, am început procesul amplu de remodelare a magazinelor din România, a fost un efort considerabil din partea întregii echipe. În prezent, avem o rețea formată din 321 de magazine care se adresează consumatorului modern cu un stil de viață alert și mereu în mișcare. Ne dorim ca fiecare client care trece pragul magazinelor noastre să aibă parte de o sesiune de cumpărături cât mai plăcută și să găsească cat mai multe produse 3RO. Procesul de remodelare respectă politicile noastre de sustenabilitate, principiile de eficiență energetică și vizează inclusiv creșterea confortului pentru angajații noștri”, declară Daniel Gross, CEO Penny România.

Începând cu 2020, toate magazinele noi din rețeaua Penny au fost deschise direct sub formatul Penny Punct.

Penny, magazine cu un design modern și primitor

Magazinele Penny își așteaptă clienții zilnic, cu un design modern, produse proaspete și mărci proprii pe gustul românilor.

Designul magazinelor Penny este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferințelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, magazinele Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Magazine sustenabile, recertificate o dată la trei ani

Toate magazinele din rețeaua Penny vor fi recertificate o dată la trei ani. Astfel, compania pune bazele unei politici de monitorizare și îmbunătățire a sustenabilității magazinelor. Totodată, planurile de întreținere și de investiții în timp vor fi analizate și din punctul de vedere al impactului asupra sustenabilității magazinelor în relație cu comunitățile în care sunt integrate, cu mediul înconjurător, construit și natural.

Încă de la finalul anului 2019 magazinele PENNY au fost iluminate utilizând tehnologia LED în proporție de 100% (inclusiv pentru zona de carmangerie) și 100% dintre centrele logistice aveau iluminare cu LED. Toate magazinele dețin certificarea ISO 50001 pentru Sistemul de Management al Energiei, încă din 2017.

De asemenea, Penny a început un amplu program de certificare BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) pentru toate magazinele pe care le construiește în prezent. Demersul exemplar la nivel european al discounterului Penny a fost demarat în urmă cu doi ani, iar pe parcurs retailerul a înregistrat rezultate impresionante, unul dintre acestea fiind magazinul Penny Otopeni, care a fost desemnat cea mai sustenabilă clădire din Centrul și Estul Europei în cadrul BREEAM Awards 2021.

Parte a grupului german Rewe, Penny este unul dintre cei mai activi retaileri din România. Retailul a intrat pe piața din România în 2005 și a ajuns în prezent la 321 de unități comerciale.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!