1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Retail – Piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare, închisă… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sondaj World Vision: 80% dintre tinerii care provin din mediul rural vor să meargă la facultate, dar unu din trei se teme că nu are bani.

Ce se va întâmpla pe piața de retail din România, cum pot fi atrași mai mulți clienți profitând de ridicarea restricțiilor, cum poți îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic va fi explicat la PROFIT E-Commerce...

Comisarii ANPC au dat amenzi de 35.000 de lei și au decis închiderea pieței volante și a depozitului până la remedierea deficiențelor.

Piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare din București a fost închisă de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) după ce au fost găsite mai multe nereguli, printre care prezența insectelor în vitrinele de prezentare a produselor alimentare, vânzrea cărnii la temperatura mediului ambiant.

ANPC a transmis că echipele de control au verificat piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare din Capitală, administrată de operatorul economic SC MCA Family Market SRL. De asemenea, controale au fost făcute și la depozitul acesteia, punctul de lucru al operatorului economic SC Tradiționalul Prod MCA SRL, scrie News.ro.

Astfel, comisarii ANPC au găsit la depozit mai multe nereguli, printre care: depozitarea produselor într-un spațiu insalubru, cu aspect deteriorat, cu pereții încărcați cu praf, cu pânze de  păianjeni și gândaci, cu paviment denivelat încărcat de praf; depozitarea în vederea comercializării a unor produse alimentare vrac, proaspete, în navete murdare din plastic și depozitate în frigider cu rugină pe toată suprafața; depozitarea în vederea comercializării a unor produse alimentare ambalate în borcane fără etichetă și depozitată în frigider nefuncțional, încărcat de rugină și praf.

FOTO Piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare din București, închisă de ANPC. Printre nereguli, prezența insectelor în vitrinele de prezentare a produselor, vânzarea cărnii la temperatura mediului ambiant

De asemenea, tot la depozit, echipele de control au mai constatat depozitarea în vederea comercializării a unor produse alimentare,congelate, ambalate în pungi din plastic fără elemente de identificare, cu arsuri de congelare  (depozitate în lăzi congelator, cu încărcătură masivă de gheață, rugină); depozitarea în vederea comercializării a unor produse alimentare cu aspect de produse alterate, vechi; depozitarea în vederea comercializării a unor băuturi alcoolice artizanale ambalate în bidoane din plastic și damigene din sticlă, fără elemente de identificare, depozitate direct pe paviment.

La piața volantă comisarii ANPC au găsit produse alimentare similare cu cele aflate în depozit, produsel din carne  comercializate la temperatura mediului ambiant, prezența insectelor în vitrinele de prezentare a produselor alimentare, folosirea unor agregate frigorifice cu uși glisante depreciate, neasigurându-se astfel etanșeitatea.

FOTO Piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare din București, închisă de ANPC. Printre nereguli, prezența insectelor în vitrinele de prezentare a produselor, vânzarea cărnii la temperatura mediului ambiant

Comisarii ANPC au dat amenzi de 35.000 de lei și au decis închiderea pieței volante și a depozitului până la remedierea deficiențelor. De asemenea, a fost făcută propunere de închidere până la șase luni pentru piața volantă și pentru depozit.

FOTO Piața volantă amplasată pe platoul Academiei Militare din București, închisă de ANPC. Printre nereguli, prezența insectelor în vitrinele de prezentare a produselor, vânzarea cărnii la temperatura mediului ambiant

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!