16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Producătorul de apă Aur’a a semnat un contract pentru a livra în Arabia Saudită „În prezent, peste jumătate din producţie merge la export” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Contractul cu Arabia Saudită deschide noi oportunităţi de promovare a produselor autohtone pentru că, potrivit înţelegerii cu partenerii noştri locali, am stabilit condiţii foarte avantajoase pentru distribuţia şi punerea în valoare a produselor Aur’a.

Conform contractului semnat la jumătatea lunii august şi valabil pentru o perioadă de 3 ani, producătorul român şi-a asumat distribuţia de cantităţi progresive de apă în următoarele 12 luni.

Compania Aqua Aurum Distribution, care administrează brandul de apă minerală Aur’a Mineral Water, este localizată în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin, şi are capital 100% românesc, fiind deţinută de oamenii de afaceri timişoreni Horaţiu Rada şi Eleodor Coptil.

​Brandul de apă românesc Aur’a din Caraş Severin a semnat un contract pentru a livra produsele în Arabia Saudită, la jumătate de an de la semnarea unui parteneriat similar cu Dubai. „Contractul cu Arabia Saudită deschide noi oportunităţi de promovare a produselor autohtone pentru că, potrivit înţelegerii cu partenerii noştri locali, am stabilit condiţii foarte avantajoase pentru distribuţia şi punerea în valoare a produselor Aur’a. Este încă un pas înainte pe care îl facem, la fel de important pentru noi, ca firmă românească, cât şi pentru imaginea României, care e reprezentată peste graniţe de un produs premium, de calitate, ce face faţă cu succes competiţiei cu branduri străine, recunoscute la nivel mondial”, afirmă Horaţiu Rada, preşedintele Aur’a Mineral Water. Conform contractului semnat la jumătatea lunii august şi valabil pentru o perioadă de 3 ani, producătorul român şi-a asumat distribuţia de cantităţi progresive de apă în următoarele 12 luni. Produsele vor fi livrate pe cale maritimă având în vedere că apa este îmbuteliată în ambalaj de sticlă.
În prezent, apa românească este exportată şi în SUA, Franţa, Marea Britanie, Israel, Elveţia, Austria, Tenerife, Italia. „În acest moment, peste 55% din cantitatea de apă pe care o îmbuteliem este destinată exportului. Ne propunem să creştem capacitatea de producţie pentru că estimăm că putem să depăşim 5 milioane de unităţi îmbuteliate pe lună. Acesta este principalul nostru obiectiv care va face ca Aur’a să devină un produs şi mai cunoscut la nivel naţional şi internaţional. Trebuie, însă, să optimizăm costurile în contextul în care materia primă, respectiv sticla, s-a scumpit foarte mult”, menţionează Horaţiu Rada.

Compania Aqua Aurum Distribution, care administrează brandul de apă minerală Aur’a Mineral Water, este localizată în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin, şi are capital 100% românesc, fiind deţinută de oamenii de afaceri timişoreni Horaţiu Rada şi Eleodor Coptil. Antreprenorul Horaţiu Rada are însă şi alte afaceri, în special în domeniul energiei. Aqua Aurum Distribution a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 1 mil. lei   

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!