16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Profi lansează o campanie de susținere a producătorilor locali, pe 23 si 24 septembrie, la Apoș, jud. Sibiu – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Împreună cu Asociația Casa Majestății Sale și alte ONG-uri, Profi investește într-un program de susținere a producătorilor locali. Prin noul său program CSR, Profi încurajează creșterea de comunități în care produsele locale devin mai cunoscute și apreciate, iar producătorii și familiile lor duc mai departe rețetele și procedeele lor străvechi, obținând totodată venituri constante care

Împreună cu Asociația Casa Majestății Sale și alte ONG-uri, Profi investește într-un program de susținere a producătorilor locali.

Prin noul său program CSR, Profi încurajează creșterea de comunități în care produsele locale devin mai cunoscute și apreciate, iar producătorii și familiile lor duc mai departe rețetele și procedeele lor străvechi, obținând totodată venituri constante care să le permită să trăiască și să muncească așa cum s-au obișnuit de generații, fiind totodată mai puțin tentați să renunțe la tradiție, sau chiar să plece din țară în căutarea unei alte vieți. În același timp, acest program ai cărui principali beneficiari urmează să fie producătorii locali și turismul, ne invită pe noi, toți ceilalți, să redescoperim România.

Timp de două zile, în localitatea Apoș, județul Sibiu,pe vizitatori îi așteaptă un târg al producătorilor locali artizanali. Peste 25 de producători locali se vor afla acolo cu delicii culinare, produse artizanale și demonstrații meșteșugărești, iar un spectacol de muzică live folk și instrumente tradiționale va face experiența și mai plăcută.

Ziua de 23 este dedicată exclusiv angajaților Profi, în schimb sâmbătă, 24 septembrie, este binevenit oricine dorește să petreacă o zi specială în frumosul mediu săsesc, participarea fiind gratuită.

Locul de desfășurare a evenimentului este Villa Abbatis Equestrian Center, în intervalul 12:00-18:00. Pentru detalii și înscriere: https://profilaapos.ro/

“Ne străduim să menținem vii și cât mai nealterate frumusețea acestei țări și tradițiile ei culturale, inclusiv culinare, astfel că împreună cu Asociația Casa Majestății Sale și alte ONG-uri puternice, investim într-un program de susținere a producătorilor locali”, declară Călin Costinaș, director general adjunct al rețelei de magazine Profi.

“Vă invităm la Apoș, ca să faceți cunoștință cu unii dintre producătorii din zona Sibiului care participă la acest program, și pentru a afla în ce fel îi susținem atât pe ei, cât și pe mulți alții din întreaga țară.”, a mai spus Costinaș.

Vizitatorii vor putea asista la demonstrații ecvestre, vor putea face plimbări cu poneiul, vor face turul satului săsesc cu trăsura, vizite la fabrica artizanală de țiglărie și la turnul vechii biserici, vor paricipa la concert dar si la ateliere pentru copii.

La Apoș, localitate cu o vechime atestată documentar de 700 de ani, aflată într-o zonă unde obiceiuri stravechi încă se mențin nealterate, Profi are mai multe motive de mândrie.

Împreună cu Asociația Monumentum, reprezentanta din România a The Prince’s Foundation a carui președinte este Majestatea Sa Regele Charles al III-lea și care apreciază în mod deosebit proiectul “Ambulanța pentru monumente”, a contribuit la restaurarea bisericii evanghelice și a țiglăriei, păstrând farmecul aparte al locului. Astfel de contribuții Profi nu se opresc aici, ci urmează să fie extinse și către alte zone ale țării.

Cu aproape 1.600 de magazine integrate și partener aflate în 758 de localități și cu peste 27000 de angajați, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si cel mai mare angajator privat din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!