4 C
București
vineri, decembrie 3, 2021

Retail – Proprietarii Asda vor să-și extindă prezența în Europa – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Fondatorii lanțului britanic de supermarketuri Asda, frații Mohsin și Zuber Issa, intenționează să intre pe piața retailului de proximitate cu formatul Asda on the Move, scrie Retaildetail.euExpansiunea în Europa reprezintă primul pas făcut de retailerul britanic în afara țării de origine... Cu sediul central în Yorkshire, Asda își propune să deschidă peste 3.000 de magazine de proximitate la nivel european, în țări precum Franța, Belgia, Olanda, Germania sau Italia..

Fondatorii lanțului britanic de supermarketuri Asda, frații Mohsin și Zuber Issa, intenționează să intre pe piața retailului de proximitate cu formatul Asda on the Move, scrie Retaildetail.eu.

Expansiunea în Europa reprezintă primul pas făcut de retailerul britanic în afara țării de origine. Cu sediul central în Yorkshire, Asda își propune să deschidă peste 3.000 de magazine de proximitate la nivel european, în țări precum Franța, Belgia, Olanda, Germania sau Italia.

În paralel, proprietarii Asda intenționează să continue extinderea conceptului de proximitate în Marea Britanie și vor să deschidă 200 de noi magazine.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!