4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Retail – Rabla pentru elecrocasnice ANUNȚ – Statul lansează în acest an o… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... O nouă sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc în luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei, a anunțat ministrul interimar al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos... Valoarea voucherelor este: 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++; 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an... În luna iunie, Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că bugetul pentru etapa a treia a Programului Rabla pentru elecrocasnice a fost epuizat în primele 90 de minute..

O nouă sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc în luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei, a anunțat ministrul interimar al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos.

În luna iunie, Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că bugetul pentru etapa a treia a Programului Rabla pentru elecrocasnice a fost epuizat în primele 90 de minute.

Valoarea voucherelor este:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!