1.9 C
București
marți, ianuarie 25, 2022

Retail – Rabla pentru electrocasnice decembrie 2021: Buget 14 milioane lei,… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Acest lucru se va întâmpla probabil în cursul zilei de mâine.' De notat faptul că vinerea viitoare, în data de 3 decembrie, va demara Etapa II: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele... Oficialii Ministerului Mediului au mai spus pentru HotNews.ro că în sesiunea din noiembrie 2021 a programului Rabla pentru electrocasnice s-au generat aproape 100.000 de conturi noi de utilizator, care se adaugă la conturile generate în sesiunea din mai 2021.

Bugetul de 14 milioane de lei destinat voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare s-a epuizat în 5 minute de la deschiderea primei sesiuni din decembrie a programului Rabla pentru electrocasnice, care a avut loc vineri la ora 10:00. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat pentru HotNews.ro că au fost generate 35.000 de vouchere și ‘azi sau mâine vor fi validate de AFM pentru a putea fi folosite în magazine’.

“A fost prima zi din ediția de sărbători a programului Rabla pentru electrocasnice în care s-au putut solicita vouchere. Am alocat 14 milioane de lei buget pentru această etapă. Bugetul a fost epuizat în 5 minute. 35.000 de cereri au fost înregistrate în sistem, iar sistemul IT a făcut față avalanșei de cereri.În cel mai scurt timp, azi sau mâine aceste vouchere vor fi aprobate de AFM astfel încât să înceapă valorificarea acestora în magazine pentru cumpărarea echipamentelor. Săptămâna viitoare, vineri, tot de la ora 10, se va deschide etapa pentru televizoare, tablete și laptopuri tot pentru un buget de 14 milioane de lei.”, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Potrivit datelor Ministerului, cele 35.000 de vouchere au fost generate pentru următoarele categorii de produse:

  • – 13.370 mașini de spălat rufe
  • – 7.135 mașini de spălat vase
  • – 14.496 frigidere

Reprezentantii Ministerului Mediului au subliniat că ‘voucherele nu se pot folosi imediat, ci abia după validarea acestora în Comitetul de avizare al AFM. Acest lucru se va întâmpla probabil în cursul zilei de mâine.’

De notat faptul că vinerea viitoare, în data de 3 decembrie, va demara Etapa II: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile și tabletele (3 decembrie, ora 10.00 – 9 decembrie, ora 23.59).

Oficialii Ministerului Mediului au mai spus pentru HotNews.ro că în sesiunea din noiembrie 2021 a programului Rabla pentru electrocasnice s-au generat aproape 100.000 de conturi noi de utilizator, care se adaugă la conturile generate în sesiunea din mai 2021, când se generaseră peste 170.000 de conturi. Asta înseamnă că în prezent sunt valide peste 270.000 de conturi în acest program.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!