3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Raport KPMG dedicat experienţei consumatorilor cu mărcile preferate: Bringo, pe primul loc, Mobexpert, brandul cu cea mai mare creştere de la an la an – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„În România, am ales 140 de branduri din opt industrii şi cu un panel de 2.500 de consumatori, pe care îi rugăm să selecteze brandurile cu care au interacţionat în ultimele şase luni, iar pentru fiecare brand clienţii dau nişte scoruri, scorurile sunt date celor şase piloni ai expe rienţei şi în urma acestor scoruri putem avea o imagine a poziţiei fiecărui brand la nivel de piaţă“, spune Victor Iancu, associate partner, strategy & experience design, KPMG în România şi Moldova, în cadrul conferinţei de lansare a studiului, organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar.

KPMG a lansat cea de-a patra ediţie a studiului „Orchestrating the Connected Customer Experience“, un raport dedicat experienţei consu­matorilor cu mărcile preferate. Studiul evaluează experienţa clienţi­lor din opt sectoare de activitate, utilizând cei şase piloni ai expe­rienţei, anume empatie, personali­zare, timp şi efort, aşteptări, rezoluţie şi integritate.

„În România, am ales 140 de branduri din opt industrii şi cu un panel de 2.500 de consumatori, pe care îi rugăm să selecteze brandurile cu care au interacţionat în ultimele şase luni, iar pentru fiecare brand clienţii dau nişte scoruri, scorurile sunt date celor şase piloni ai expe­rienţei şi în urma acestor scoruri putem avea o imagine a poziţiei fiecărui brand la nivel de piaţă“, spune Victor Iancu, associate partner, strategy & experience design, KPMG în România şi Moldova, în cadrul conferinţei de lansare a studiului, organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Primul loc este ocupat de Bringo, însă în top zece există şi nou-intraţi, precum e Answear.

Clasamentul celor zece companii care au avut cele mai bune rezultate în urma studiului sunt Bringo, Farmacia Tei, Cărtureşti, Notino, H&M, Catena, PayPal, ING Bank, eMAG şi Answear.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!