0.4 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Retail – Răzvan Prelipcean, Naturleg: Investiţiile în irigaţii ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru orice fermier, iar un alt aspect important pe partea de investiţii este transformarea digitală a fermei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Investiţiile în irigaţii ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru orice fermier, este de părere Răzvan Prelipcean, cofondator al fermei Naturleg, care cultivă 400 de hectare cu cereale şi legume în judeţul Ialomiţa...

Investiţia în irigaţii îţi oferă certitudinea că vei obţine producţie în vremuri cum a fost 2020 şi cum se previzionează a fi anul acesta, adică vremuri extrem de secetoase”, a declarat el în cadrul videoconferinţei ZF & BRD...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

Videoconferinţa ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?” Răzvan Prelipcean Orice investiţie în irigaţii făcută statul român sau de fermieri pentru refacerea infrastructurii primare, secundare sau la nivel de fermă este imperios necesară.
„Al treilea aspect investiţional important este parte de condiţionare: partea de silozuri, care sunt deosebit de importante pentru fermieri, precum şi de depozite în condiţii controlate pentru legume, la pregătirea pentru prin vânzare. Nu în ultimul rând, vorbim despre procesare, care adaugă un plus de valoare.”

Investiţiile în irigaţii ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru orice fermier, este de părere Răzvan Prelipcean, cofondator al fermei Naturleg, care cultivă 400 de hectare cu cereale şi legume în judeţul Ialomiţa.

„Referitor la aspectul investiţiilor, cred că prima investiţie care ar trebui făcută de fermieri este pe zona de irigaţii, dacă nu au deja. Degeaba ai utilaje sofisticate, dacă atunci când ai nevoie de apă nu o ai. Investiţiile în irigaţii ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru orice fermier. Dacă un tractor sau o combină le poţi contracta pe piaţă, când vine vorba de irigaţii sunt slabe şanse să găseşti ceva. Investiţia în irigaţii îţi oferă certitudinea că vei obţine producţie în vremuri cum a fost 2020 şi cum se previzionează a fi anul acesta, adică vremuri extrem de secetoase”, a declarat el în cadrul videoconferinţei ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!