16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Rețeaua de magazine Diana își consolidează prezența la nivelul județului Vâlcea – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Grupul Diana continuă expansiunea rețelei de magazine la nivelul județului Vâlcea prin inaugurarea unei locații în Copăcelu, pe strada Grigore Râmniceanu, nr. 2. Noul magazin are o suprafață de 400 de metri pătrați, parcare proprie și, totodată, dispune de un punct de plată pentru facturile la utilități. „Formatul a fost gândit astfel încât să combine

Grupul Diana continuă expansiunea rețelei de magazine la nivelul județului Vâlcea prin inaugurarea unei locații în Copăcelu, pe strada Grigore Râmniceanu, nr. 2. Noul magazin are o suprafață de 400 de metri pătrați, parcare proprie și, totodată, dispune de un punct de plată pentru facturile la utilități.

„Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu o organizare funcțională a spațiului și fluxurilor de deplasare între categoriile de produse, pentru a oferi experiențe de cumpărături cât mai confortabile”, explică reprezentanții retailerului.

În acest sens, sortimentația de peste 6.000 de produse acoperă toate nevoile de zi cu zi ale clienților. Aceștia au la dispoziție  necesitățile zilnice – clienții au la dispoziție o vitrină asistată și o vitrină self service cu produse Diana, carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume și game generoase și variate de produse nealimentare, de la întreținerea casei, îngrijire personală, veselă, până la hrană pentru animale.


Citește și Proprietarii Diana preiau integral businessul Pescăria Magic


Magazinul a fost inaugurat pe data de 16 septembrie și primii cumpărători au fost întâmpinați, suplimentar promoțiilor active în toată rețeaua Magazine Diana, cu peste 500 de premii.

Cu o experiență de 31 de ani pe piaţa de retail, reţeaua de magazine Diana operează în prezent 66 de locații aflate în şase judeţe – Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa. Planul de dezvoltare pentru perioada următoare include și alte inaugurări în județul Vâlcea, simultan cu proiecte de reamenajare și modernizare a magazinelor deja existente.

În 2021, divizia de retail a companiei a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 273 de milioane de lei, cu 8% peste nivelul din 2020, și un profit net în valoare de 5,95 milioane de lei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!