4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Retail – Rețeaua Diana bifează a 5-a inaugurare din acest an – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Formatul noului magazin este unul accesibil și practic, categoriile și subcategoriile de produse fiind poziționate astfel încât cumpărătorii să beneficieze de experiențe de cumpărături de calitate.

Cu o rețea extinsă în șase județe, retailerul Diana a deschis o nouă unitate comercială în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Nord.

Noua locație se află pe strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup, are o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați și dispune de locuri de parcare proprii. Propune o sortimentație de peste 3.000 de produse, alimentare și nealimentare, cu game structurate pe toate segmentele de preț. Vitrina asistată oferă produsele din portofoliul Diana – carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, iar zona de fructe și legume este aprovizionată de producători locali.

„Formatul noului magazin este unul accesibil și practic, categoriile și subcategoriile de produse fiind poziționate astfel încât cumpărătorii să beneficieze de experiențe de cumpărături de calitate, plăcute, fără întreruperi, cât mai simple și rapide”, declară reprezentanții companiei.
Magazinul Diana Republicii este deschis de luni până vineri în intervalul 07.00 – 21.00, între 07.00 – 20.00, sâmbăta, și între 07.00 – 18.00, duminica.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 247,50 milioane de lei doar pe segmentul de retail, marcând un avans de 12% față de anul 2019.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!