2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Retail – Rinapack este partener-expozant al evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO”, din 24 noiembrie, 2022 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Rinapack s-a înființat în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi furnizorilor din branşa de legume şi fructe soluţii moderne de ambalare automatizată.

Informații despre înscrierea la eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de speaker sau de partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Rinapack s-a înființat în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi furnizorilor din branşa de legume şi fructe soluţii moderne de ambalare automatizată. La scurt timp după demararea activităţii a devenit clară legătura strânsă între utilaje şi ambalaje, astfel încât Rinapack a început şi comercializarea materialelor de ambalat.

Pentru că și-au propus ca soluţiile oferite să fie de cea mai bună calitate, compania a ales să colaboreze cu parteneri puternici, lideri pe sectoarele lor de activitate, cum ar fi: Sorma SpA, Netpack SpA, Karatzis SA.

Compania a progresat rapid de la un simplu comerciant de utilaje şi materiale de ambalat la un integrator de sistem, care poate configura şi automatiza orice linie de ambalat.

Soluțiile pentru ambalarea fructelor și legumelor reprezintă domeniul principal de activitate al companiei. Astfel, Rinapack vine în întâmpinarea clienților săi atât cu utilajele și echipamentele necesare procesului de ambalare, cât și cu ambalajele aferente, precum: plase țesute, caserole, folie polietilenă și alte materiale complementare.

Serviciile furnizate de Rinapack pentru clienții săi, sunt după cum urmează:

  • Consultanță și proiectare pentru liniile de ambalat;
  • Montaj și punere în funcțiune;
  • Service/mentenanță utilaje și echipamente;
  • Asigurarea pieselor de schimb și materialelor post garanție, necesare în activitățile de întreținere și reparații;
  • Livrarea consumabilelor pentru liniile de ambalare;
    Servicii de buyback: răscumpărarea utilajelor uzate de la clienții care achiziționează utilaje noi;
    Servicii de design / concepție grafică pentru ambalaje, în funcție de cerințele beneficiarului.

Pe scena evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO” vor urca, în calitate de speakeri: Roxana Baciu, Executive Manager al Mednet Research, Ionuț Parfente, Managing Director, Iq Arconsult, Radu Gherman, Director de Achiziții Produse Proaspete al Carrefour România, Ciprian Tănăsescu, Business Unit Manager Ultra fresh al Freshful by eMag, Ioana Pantelimon, Managing Director al Froopt, Georgiana Budeanu, Key Account Manager al MerryBerry, Nick Vârtej, Manager Comercial al Cooperativei Roua şi Andreea Kalisch, Preşedinte, Cooperativa Fermierul Moroşan și Adrian Botoș, Cluster SMI Manager DS Smith România.

Speakerii invitați vor prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO din România, rezultatele analizelor la raft din retailul modern, dar și proiectele de ultimă oră ale comercianților și producătorilor locali.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, în intervalul orar 09:00 – 17:00, și va avea trei componente:

– Conferinţă de o zi;
– Expoziţie de produse şi soluţii tehnice ;
– Revistă în variantele print şi digital.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Ediția anterioară a publicației digitale „Legume&Fructe: Raftul Bio” poate fi consultată aici.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 24 noiembrie 2022.

Informații despre înscrierea la eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de speaker sau de partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!