1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Retail – RO Fruits & Vegetables Show revine în februarie 2022 cu o nouă ediţie – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Evenimentul anual dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume și fructe – producători și importatori relevanți, retaileri internaţionali şi locali, distribuitori și furnizori de soluții și servicii conexe -... Pe lângă cele deja cunoscute, respectiv Conferință și Expo Village, organizăm în premieră Gala Awards RO Fruits & Vegetables Show, în care vom premia, în semn de recunoștință pentru întreg efortul depus de-a lungul anilor, succesul și calitatea produselor şi serviciilor puse pe piața din România de către actorii din acest sector. În competiția de jurizare se poate înscrie orice producător, importator, retailer și companie de servicii conexe, pentru a concura la una sau mai multe dintre categoriile ce vor fi premiate: Start-up, Best Product 2021, Inițiative sustenabile, Trendsetter, Tradiție și Consecvență, Program suport pentru produs local, Best own Brand 2021, Responsabilitate pentru sustenabilitate, Logistică și Packiging. Partenerii ediției din 2022 a RO Fruits & Vegetables Show sunt: Kaufland, Aspeti, Systec Agripack, Rinapack, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fructm Cooperativa Roua, Toyota Material Handling și More Bio Commerce.

Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 deschidem seria evenimentelor business-to-business cu o nouă ediţie a RO Fruits & Vegetables Show.  

Evenimentul anual dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume și fructe – producători și importatori relevanți, retaileri internaţionali şi locali, distribuitori și furnizori de soluții și servicii conexe -, va avea loc pe data de 24 februarie 2022 în Bucureşti, la Hotelul Crowne Plaza.

Concept şi noutăţi

Ediţia 2022 a RO Fruits & Vegetables Show înglobează mai multe componente. Pe lângă cele deja cunoscute, respectiv Conferință și Expo Village, organizăm în premieră Gala Awards RO Fruits & Vegetables Show, în care vom premia, în semn de recunoștință pentru întreg efortul depus de-a lungul anilor, succesul și calitatea produselor şi serviciilor puse pe piața din România de către actorii din acest sector. Gala de premiere va avea loc într-un cadru festiv, în seara de 24 Februarie 2022, cu începere de la ora 18.00, în restaurantul hotelului Crowne Plaza din Bucureşti.  

În competiția de jurizare se poate înscrie orice producător, importator, retailer și companie de servicii conexe, pentru a concura la una sau mai multe dintre categoriile ce vor fi premiate: Start-up, Best Product 2021, Inițiative sustenabile, Trendsetter, Tradiție și Consecvență, Program suport pentru produs local, Best own Brand 2021, Responsabilitate pentru sustenabilitate, Logistică și Packiging. Vom reveni curând cu detalii suplimentare în care vom prezenta toate informaţii legate de categorii, componenţa juriului, criterii de jurizare şi modalităţi de votare.

Tot în premieră, la eveniment vom lansa, în format print şi digital, publicaţia specializată Legume-Fructe: Radiografia Sezonului 2021. În peste 60 de pagini vom prezenta analize sectoriale valoroase, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi articole în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2021.

EXPO Village, o altă componentă de activare din cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Expoziţia este adresată şi companiilor de retail care vor să atragă parteneri noi din rândul fermierilor, al importatorilor de fructe şi legume sau al altor tipuri de furnizori.

Partenerii ediției din 2022 a RO Fruits & Vegetables Show sunt:

Kaufland, Aspeti, Systec Agripack, Rinapack, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fructm Cooperativa Roua, Toyota Material Handling și More Bio Commerce.

*Lista va fi actualizată permanent, pe măsură ce ni se vor alătura și alți parteneri care vor dori să participe la eveniment.

Aşteptăm la RO Fruits & Vegetables Show 2022 peste 200 de participanţi din rândul celor mai importanți actori din industria de profil. Evenimentul oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și reprezentanții marilor rețele de retail internaționale/locale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 24 februarie 2022. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de expozant şi partener puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!