3.7 C
București
duminică, decembrie 8, 2024

Retail – Rusia, nevoită să anuleze „biatlonul tancurilor”, din cauza […] – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu pierderi mari pe front, de aproximativ 2.000 de tancuri, Ministerul rus al Apărării a fost nevoit să anuleze concursul internaţional militar „Tank Biathlon”, conform mai multor relatări apărute în presă.

Exerciţiile militare au avut loc anual, începând cu 2013, iar la ultima ediţie a Jocurilor Militare ale Forţelor Terestre, din 2022, au participat, alături de Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Iran, China şi Uzbekistan.

În războiul din Ucraina, Rusia a fost nevoită să apeleze la tancurile mai vechi, T-62, pe care le-a trimis pe front în încercarea de a înlocui pierderile severe de T-72 modernizate.

Cu pierderi mari pe front, de aproximativ 2.000 de tancuri, Ministerul rus al Apărării a fost nevoit să anuleze concursul internaţional militar „Tank Biathlon”, conform mai multor relatări apărute în presă.

Justificarea oficială este că această activitate se va ţine de acum înainte o dată la doi ani, urmând ca următoarea ediţie să aibă loc în 2024.Exerciţiile militare au avut loc anual, începând cu 2013, iar la ultima ediţie a Jocurilor Militare ale Forţelor Terestre, din 2022, au participat, alături de Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Iran, China şi Uzbekistan.În războiul din Ucraina, Rusia a fost nevoită să apeleze la tancurile mai vechi, T-62, pe care le-a trimis pe front în încercarea de a înlocui pierderile severe de T-72 modernizate. Sunt, de asemenea, imagini cu mutări de tancuri T-55 care ar fi duse în fabrici la modernizare pentru a fi trimise pe front.În acest moment, ofensiva rusă începută în primele zile ale lui 2023 nu a avut succesul scontat, Putin fiind nevoit să meargă pe front pentru a discuta cu liderii militari mişcările viitoare. Cucerirea întregii regiuni Doneţ este blocată pe linia Vuhledar – Bahmut, unde armata rusă a suferit pierderi grele, alături de mercenarii Wagner, şi a înaintat doar câţiva zeci de kilometri în ultimele opt luni de război.De partea cealaltă, sunt tot mai multe rapoarte despre contraofensiva ucraineană, care are în pregătire 12 brigăzi de manevră, iar acest lucru pune presiune pe generalii ruşi care au primit un semnal ferm de la Kremlin că nu se acceptă alte pierderi teritoriale, precum cele din toamna anului trecut, când Ucraina a eliberat regiunea Harkov şi jumătate din Herson.Se estimează că Rusia deţine în acest moment peste 300.000 de militari pe frontul lung de aproape 1.000 km, de-a lungul regiunilor Luhansk, Doneţ, Zaporojie şi Herson. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!