4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Schimbare de macaz: Răzvan Boşomoiu a plecat din cadrul La Lorraine pentru a conduce producătorul de cărămizi Wienerberger pe piaţa locală – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Potrivit profilului său de LinkedIn, Răzvan Boşomoiu, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a intrat în echipa La Lorraine în iulie 2018. ♦ La vârful Wienerberger România au intervenit schimbări după ce Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac, a plecat din companie începând cu data

Potrivit profilului său de LinkedIn, Răzvan Boşomoiu, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a intrat în echipa La Lorraine în iulie 2018.
♦ La vârful Wienerberger România au intervenit schimbări după ce Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac, a plecat din companie începând cu data de 16 mai 2022 ♦ „Este o nouă etapă, mi s-a părut un proiect foarte atractiv şi o industrie interesantă aceasta a construcţiilor. Mie îmi plac provocările, şi în cadrul La Lorraine am ajuns tot într-o etapă cu provocări şi îmi propun ca şi aici să am rezultate bune“, a spus pentru ZF Răzvan Boşomoiu.

Răzvan Boşomoiu, care a condus vreme de mai bine de patru ani subsidiara locală a producătorului belgian de panificaţie La Lorraine România, a preluat funcţia de CEO al producătorului de cărămizi Wienerberger România, potrivit unui anunţ al companiei.

El îl înlocuieşte astfel pe Christian Reingruber, cel care a asigurat interimatul la conducerea Wienerberger România, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie în luna mai 2022. Reingruber se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de chief operating officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

„Este o nouă etapă, mi s-a părut un proiect foarte atractiv şi o industrie interesantă aceasta a construcţiilor. Mie îmi plac provocările, şi în cadrul La Lorraine am ajuns tot într-o etapă cu provocări şi îmi propun ca şi aici să am rezultate bune“, a spus pentru ZF Răzvan Boşomoiu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!