5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Şeful grupului leton care deţine Alpin57Lux: România este una dintre priorităţile Food Union. Anul acesta investim în dezvoltarea infrastructurii de vânzări – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Arturs Cirjevskis, CEO al Food Union Group în Europa, grup care deţine Alpin 57 Lux, producător de îngheţată, legume congelate şi produse de patiserie, spune că în anii trecuţi grupul a făcut investiţii mari în România, iar anul acesta are în plan dezvoltarea infrastructurii de vânzări, adică flota de camioane şi lăzi frigorifice.

Arturs Cirjevskis a fost numit CEO al Food Union Group la începutul acestui an, iar anterior a fost CFO al grupului în Europa, El lucrează pentru grupul din sectorul îngheţatei şi producţiei de lactate din 2015.

Food Union Group are operaţiuni în Norvegia, Danemarca, Lituania, România, Estonia şi Letonia  şi a avut venituri nete de 291,4 milioane de euro în 2021, conform datelor de pe site-ul companiei.

Arturs Cirjevskis, CEO al Food Union Group în Europa: Scopul nostru principal este să creştem eficienţa prin reducerea complexităţii operaţiunilor.
Arturs Cirjevskis, CEO al Food Union Group în Europa, grup care deţine Alpin 57 Lux, producător de îngheţată, legume congelate şi produse de patiserie, spune că în anii trecuţi grupul a făcut investiţii mari în România, iar anul acesta are în plan dezvoltarea infrastructurii de vânzări, adică flota de camioane şi lăzi frigorifice. Astfel, investiţia  se ridică la circa 1 milion de euro.Din 2017, grupul leton a investit 8,5 milioane de euro în businessul din Români

„România este în acest moment una dintre priorităţile grupului, având în vedere potenţialul imens pe care îl vedem în această piaţă. Baza de clienţi, creşterea economică şi creş­terea conştientizării mode­lelor de consum ale oamenilor ne creează spaţiu pentru o dezvoltare importantă în viitor“, a spus managerul pentru ZF. Arturs Cirjevskis a fost numit CEO al Food Union Group la începutul acestui an, iar anterior a fost CFO al grupului în Europa, El lucrează pentru grupul din sectorul îngheţatei şi producţiei de lactate din 2015. Food Union Group are operaţiuni în Norvegia, Danemarca, Lituania, România, Estonia şi Letonia  şi a avut venituri nete de 291,4 milioane de euro în 2021, conform datelor de pe site-ul companiei. De asemenea, grupul are şi operaţiuni în afara Europei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!