1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Sergiu Mititelu, fost CEO al Hochland, despre anul 2011 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acel an marca începerea revenirii economiei după doi ani de criză, în ciuda creşterii TVA-ului de la 19 la 24% în anul 2010.

2011 a însemnat un reviriment în atitudinea oamenilor, începutul unei noi perioade de încredere într-un viitor mai bun, totul temperat acum cu o doză mare de realism, după ani întregi de creşteri nesustenabile, urmate de doi ani majori de criză.

Pentru mine personal, la finalul acelui an au început discuţiile cu boardul din Germania pentru preluarea proiectului deschiderii filialei Hochland în Statele Unite, lucru care s-a petrecut la început de 2013.

19.11.2022, 21:09

Pentru mine anul 2011 a fost un an relevant. Acel an marca începerea revenirii economiei după doi ani de criză, în ciuda creşterii TVA-ului de la 19 la 24% în anul 2010. 2011 a însemnat un reviriment în atitudinea oamenilor, începutul unei noi perioade de încredere într-un viitor mai bun, totul temperat acum cu o doză mare de realism, după ani întregi de creşteri nesustenabile, urmate de doi ani majori de criză. A fost primul an cu cea mai joasă rată a inflaţei în 20 de ani. Compania Hochland, pentru care lucram la acel moment, a înregistratat un reviriment, după trei ani consecutivi de scădere a cifrei de afaceri. Volumele erau iar în creştere şi colegii credeau în acest reviriment, în această revenire, într-o creştere sustenabilă şi sănătoasă. Pentru mine personal, la finalul acelui an au început discuţiile cu boardul din Germania pentru preluarea proiectului deschiderii filialei Hochland în Statele Unite, lucru care s-a petrecut la început de 2013. Şi, ca un moment plăcut în cariera unui profesionist, şi mai ales venind din partea Ziarului Financiar, în 2011 am avut onoarea să fiu inclus, alături de nume prestigioase din industrie, într-un top 50 de nume din businessul româănesc, propuse pentru funcţia de premier al României. Bineînţeles, un top onorific şi onorant, pentru care mulţumesc ZF.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!