16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Sezamo se lansează în Italia – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a lansat o versiune de teste pentru Italia, cu focus pe regiunea Lombardiei, scrie Esmmagazine.com. Sub sloganul “Mănâncă bine, trăiește bine”, Sezamo intenționează să revoluționeze segmentul de comerț online din Italia prin modelul său de business inovator și sustenabil, potrivit lui Andrea Colombo, CEO-ul companiei. Serviciile Sezamo

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a lansat o versiune de teste pentru Italia, cu focus pe regiunea Lombardiei, scrie Esmmagazine.com.

Sub sloganul “Mănâncă bine, trăiește bine”, Sezamo intenționează să revoluționeze segmentul de comerț online din Italia prin modelul său de business inovator și sustenabil, potrivit lui Andrea Colombo, CEO-ul companiei.

Serviciile Sezamo sunt disponibile în Milano, Monza și 100 de localități din zona respectivă. Compania promite livrări într-un interval de până la 3 ore din momentul lansării unei comenzi. Serviciul este disponibil în toate zilele săptămânii, în intervalul 8-22, fiind nevoie de o comandă de minim 29 de euro. Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 89 de euro.

Sortimentația este alcătuită din peste 7.000 de produse alimentare și non-alimentare, incluzând și produse locale, regionale și artizanale. Supermarketul online a înghețat prețurile pentru unele dintre cele mai populare articole, printre care iaurturi, paste, ton, săpun, prăjituri sau mozzarella, până la Sărbătorile Pascale din 2023.

Pentru a reduce impactul asupra mediului Sezamo livrează cumpărăturile cu o flotă auto sustenabilă, alcătuită din 20 de mașini electrice și 16 autoturisme care folosesc gazul natural.

Grupul european Rohlik este unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik are pe listă pentru 2022 lansarea și pe pieța din Spania, sub brandul Sezamo. Cifra de afaceri a grupului a depășit 300 de milioane euro în 2020.

În ceea ce privește piața din România, compania a început în luna iunie să testeze serviciile de livrare. În acest moment, 30% dintre parteneriatele încheiate de retailer sunt cu producătorii locali din toată țara și vizează atât categoria de fructe și legume proaspete, cât și mezeluri, lactate, panificație și produse apicole.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!