3.2 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Retail – Simtel Team va construi centrale fotovoltaice pentru un retailer din domeniul alimentar după ce au încheiat un contract-cadru. Pentru început, 22 de centrale în schimbul a circa 4,5 mil. euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Conform acordului-cadru, care a fost încheiat până la data de 31 iulie 2027, compania va furniza servicii integrate, inclusiv activităţi de inginerie, proiectare, achiziţie de echipamente şi materiale, precum şi execuţia lucrărilor de construcţie, montaj şi întreţinere pentru implementarea la cheie a centralelor fotovoltaice, în locaţiile indicate de beneficiar.

Conform primelor comenzi primite deja în baza acordului, Simtel va construi 22 de centrale fotovoltaice, pentru o valoare totală de aproximativ 4,5 milioane de euro.

Ca atare, valoarea totală a acordului, pe întreaga perioadă de valabilitate a acestuia, nu poate fi estimată la acest moment, aceasta depinzând de comenzile care vor fi plasate de Beneficiar, pentru fiecare dintre proiectele care urmează să fie dezvoltate în România şi Republica Moldova“, transmite compania într-un raport.

Compania românească de inginerie şi tehnologie Simtel Team (simbol bursier SMTL) a anunţat la BVB încheierea unui acord-cadru cu un retailer din domeniul alimentar pentru dezvoltarea de centrale fotovoltaice pe acoperiş, sol, car port sau pe faţada clădirilor, caracteristicile fiecărei centrale urmând a fi stabilite în baza comenzilor primite de la beneficiar pentru fiecare proiect în parte. Conform acordului-cadru, care a fost încheiat până la data de 31 iulie 2027, compania va furniza servicii integrate, inclusiv activităţi de inginerie, proiectare, achiziţie de echipamente şi materiale, precum şi execuţia lucrărilor de construcţie, montaj şi întreţinere pentru implementarea la cheie a centralelor fotovoltaice, în locaţiile indicate de beneficiar.
Conform primelor comenzi primite deja în baza acordului, Simtel va construi 22 de centrale fotovoltaice, pentru o valoare totală de aproximativ 4,5 milioane de euro. „Valoarea acordului se va calcula ca suma valorilor tuturor documentelor/anexelor adiţionale care se vor încheia în baza acordului cadru (comenzi). Ca atare, valoarea totală a acordului, pe întreaga perioadă de valabilitate a acestuia, nu poate fi estimată la acest moment, aceasta depinzând de comenzile care vor fi plasate de Beneficiar, pentru fiecare dintre proiectele care urmează să fie dezvoltate în România şi Republica Moldova“, transmite compania într-un raport.

Simtel Team are 218,5 mil. lei capitalizare, iar cei mai mari acţionari sunt fondatorii – Iulian Nedea (23,83%), Sergiu Bazarciuc (23,6%) şi Radu Vilău (23,57%). Acţiunile SMTL înregistrează o creştere de 10,4% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 12,2 mil. lei, conform datelor BVB. Compania a raportat un profit net de 287.830 de lei în primul trimestru din 2022, comparativ cu o pierdere netă de 769.170 de lei în T1/2021, la afaceri de 9,66 de milioane de lei, în urcare cu 57%, potrivit datelor din raportul financiar trimestrial. Raportul aferent primelor şase luni va fi publicat la bursă pe 14 septembrie 2022.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!