6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Retail – Spartan începe extinderea în Europa și deschide primul… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

În unitatea nou deschisă din Viena, dintre cei 15 angajați, majoritatea sunt români stabiliți în capitala Austriei.Pentru perioada următoare, Spartan are în plan să continue extinderea în afara granițelor țării, fiind deja în negocieri cu alte două spații doar în Viena: SCS Viena și Hauptbanhof.Pentru anul 2022, lanțul de restaurante condus de omul de afaceri Ștefan Mandachi a bugetat deja deschiderea a 10 restaurante în afara țării, în Austria și în Germania. Lanțul de restaurante se pregătește să intre și pe piața din Anglia, cu un prim restaurant deschis în Londra.Lanțul a fost fondat în 2012 și numără 70 de restaurante...

Lanțul de restaurante Spartan s-a extins în afara țării și a deschis primul său restaurant din Austria, în Donauzentrum Viena. Investiția totală pentru deschiderea locației din capitala Austriei a fost de 400.000 de euro.

„Viena, capitala istorică a Austriei, este orașul care oferă cele mai bune condiții de viață din lume, potrivit ediției de anul acesta a unui clasament realizat de compania de consultanță în resurse umane Mercer.

Intenționăm să abordăm piața germană, iar Viena reprezintă cea mai bună poartă de intrare din punctul de vedere al poziționării sale geografice, dar și al turismului și reputației de care se bucură. În Austria, piața francizelor este foarte dezvoltată și se pliază foarte bine pe modelul nostru de dezvoltare, tocmai de aceea am ales să începem cu Viena și să continuăm mai apoi cu întreaga Austrie și cu Germania”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan.

În unitatea nou deschisă din Viena, dintre cei 15 angajați, majoritatea sunt români stabiliți în capitala Austriei.

Pentru perioada următoare, Spartan are în plan să continue extinderea în afara granițelor țării, fiind deja în negocieri cu alte două spații doar în Viena: SCS Viena și Hauptbanhof.

Pentru anul 2022, lanțul de restaurante condus de omul de afaceri Ștefan Mandachi a bugetat deja deschiderea a 10 restaurante în afara țării, în Austria și în Germania. Momentan, Spartan caută locații și parteneri francizați în Germania.

De asemenea, tot în anul 2022, Spartan va deschide cinci locații pe coasta de sud a Spaniei, după ce, toamna aceasta, Ștefan Mandachi a mers personal pentru a prospecta piața din Spania.

Lanțul de restaurante se pregătește să intre și pe piața din Anglia, cu un prim restaurant deschis în Londra.

Lanțul a fost fondat în 2012 și numără 70 de restaurante, dintre care 27 sunt restaurante proprii și alte 43 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 44 de localități din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Oradea, Roman, Sibiu, Șelimbăr, Zalău, Piatra Neamț, Constanța, Vicov, Bistrița, Câmpina, Buzău, Bacău, Bârlad, Vaslui, Huși, Târgoviște, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Lugoj, Petroșani, Șcheia, Drobeta-Turnu Severin, Balotești, Hunedoara, Bârlad și Ploiești.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!