4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Retail – Sphera Franchise Group deschide un Taco Bell în centrul comercial Electroputere Craiova şi ajunge la 176 de restaurante operate în trei ţări – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sphera Franchise Group (SFG), compania care operează în sistem de franciză lanţurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, precum şi restaurantele KFC din Chişinău, Republica Moldova şi din Italia, a anunţat joi la Bursa de Valori Bucureşti că a deschis pe 24 noiembrie 2022 un nou restaurant Teco Bell în centrul comercial Electroputere Mall Craiova.

Sphera Franchise Group operează 176 de restaurante, respectiv 95 de restaurante KFC în România, două în Moldova şi 20 în Italia, precum şi 42 de restaurante Pizza Hut, 15 restaurante Taco Bell situate în România, o subfranciză PHD şi un restaurant Paul.

Sphera Franchise Group (SFG), compania care operează în sistem de franciză lanţurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, precum şi restaurantele KFC din Chişinău, Republica Moldova şi din Italia, a anunţat joi la Bursa de Valori Bucureşti că a deschis pe 24 noiembrie 2022 un nou restaurant Teco Bell în centrul comercial Electroputere Mall Craiova. Acesta reprezintă al 15-lea restaurant Taco Bell din România şi primul din Craiova. Sphera Franchise Group operează 176 de restaurante, respectiv 95 de restaurante KFC în România, două în Moldova şi 20 în Italia, precum şi 42 de restaurante Pizza Hut, 15 restaurante Taco Bell situate în România, o subfranciză PHD şi un restaurant Paul.

Sphera Franchise Group a încheiat primele nouă luni cu vânzări în restaurante de 953,5 mil. lei, în creştere cu 30,9% faţă de perioada similară a anului trecut, şi un profit net de 15,6 mil. lei, minus 44% (excluzând impactul adoptării IFRS 6), se arată în raportul trimestrial al societăţii. Recent, Sphera a convocat acţionarii în data de 8 decembrie 2022 pentru a aproba distribuirea de dividende în valoare de 20 mil. lei din profitul net nedistribuit al anului 2020, cât şi fixarea unui dividend brut pe acţiune de 0,5155 lei. Compania are 533,5 mil. lei capitalizare şi este deţinută în proporţie de 28,6% de Tatika Investments LTD, în proporţie de 20,5% de Computerland România SRL şi în proporţie de 16,5% de Wellkept Group SA. Acţiunile SFG înregistrează o scădere de 6,7% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 40,1 mil. lei, conform datelor BVB.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!