1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Retail – Sphera Franchise Group, operatorul lanţurilor de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, pariază pe un nou concept şi deschide în Buzău primul restaurant Pizza Hut Express din ţară – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Sphera Group (simbol bursier SFG), operatorul în sistem de franciză al lanţurilor de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, precum şi al restaurantelor KFC din Chişinău, Republica Moldova şi din Italia, anunţă deschiderea primului restaurant Pizza Hut Express din România, la Buzău. Suntem extrem de bucuroşi că am reuşit, aşa cum ne-am propus, să inagurăm în acest an două noi concepte de restaurante, fast-casual delivery şi express", spune Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România. Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent operează 41 de restaurante dintre care 21 de restaurante de tip Dine-In...

Sphera Group (simbol bursier SFG), operatorul în sistem de franciză al lanţurilor de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, precum şi al restaurantelor KFC din Chişinău, Republica Moldova şi din Italia, anunţă deschiderea primului restaurant Pizza Hut Express din România, la Buzău. „Deschiderea acestui restaurant este în linie cu planul de dezvoltare al Pizza Hut România agreat cu francizorul Yum!. Suntem extrem de bucuroşi că am reuşit, aşa cum ne-am propus, să inagurăm în acest an două noi concepte de restaurante, fast-casual delivery şi express”, spune Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.
Proiectul reprezintă modul în care brandul se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum şi la actualul context socio-sanitar, produsele fiind pregătite în faţa clientului şi gătite în aproximativ cinci minute de la plasarea comenzii, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Restaurantul, localizat în zona de food-court din cadrul mallului Buzău Shopping City are o suprafaţă de aproximativ 60 de mp şi reprezintă cea de-a treia locaţie Pizza Hut deschisă de companie anul acesta. „Planul de dezvoltare continuă în următorii doi ani, cu deschiderea a încă şapte restaurante Pizza Hut: trei în 2022 şi patru în 2023″, adaugă Adrian Hulubescu. Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent operează 41 de restaurante dintre care 21 de restaurante de tip Dine-In, 19 locaţii Pizza Hut Delivery şi o unitate Express. Anul acesta, Sphera Franchise Group a inaugurat 13 restaurante noi, ajungând la o reţea de 168 de restaurante, dintre care  92 de restaurante KFC, 41 de restaurante Pizza Hut, 13 restaurante Taco Bell, 2 restaurante KFC în Moldova şi 20 de restaurante KFC în Italia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!