16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Termenul-limită pentru înscrierea la concursul regional BASF Innovation Hub se prelungește – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Termenul-limită al înscrierilor pentru a participa la BASF Innovation Hub 2022, eveniment special creat pentru a oferi sprijin în dezvoltare celor mai bune companii inovatoare și start-up-uri, va fi prelungit cu două săptămâni, până pe 30 septembrie, la miezul nopții, potrivit organizatorilor. Tema competiției se concentrează pe soluțiile care contribuie, direct sau indirect, la pilonii

Termenul-limită al înscrierilor pentru a participa la BASF Innovation Hub 2022, eveniment special creat pentru a oferi sprijin în dezvoltare celor mai bune companii inovatoare și start-up-uri, va fi prelungit cu două săptămâni, până pe 30 septembrie, la miezul nopții, potrivit organizatorilor.

Tema competiției se concentrează pe soluțiile care contribuie, direct sau indirect, la pilonii Green Deal: energie curată, mobilitate inteligentă și agricultură durabilă (strategia “Farm to Fork”).

Pe scena locală a concursului, juriul va alege cea mai bună idee din România, care va participa ulterior la finalele regionale BASF Innovation Hub, împreună cu soluțiile inovatoare din alte țări. Câștigătorul etapei locale va fi premiat cu suma de 2.500 EUR brut, în timp ce cea mai bună idee a etapei regionale va primi 5.000 EUR brut.

„Ne bucurăm să vedem cât de multe start-up-uri din Europa de Sud-Est și în special din România doresc să se alăture competiției noastre”, a spus Andreas Lier, Managing Director, BASF România, și responsabil pentru regiunea Mării Negre și a Europei de Sud și Centrale.

„Până acum, aproape 20 de companii inovatoare și start-up-uri din România s-au înscris în competiție. Toate se concentrează pe energie curată și surse regenerabile, precum electricitatea și căldura generate de energia solară, eoliană, oceanică, hidroenergie, biomasă, resurse geotermale, biocombustibili și hidrogen derivat din resurse regenerabile […]”.

„Concursul se adresează companiilor inovatoare și echipelor de start-up-uri, care numără până la cinci membri și sunt deja înființate. Singura cerință este ca ideea prezentată să contribuie, direct sau indirect, la crearea de soluții pentru energie curată, fiabilă și accesibilă, pentru agricultură durabilă prin strategia “Fam to Fork” ori pentru o mobilitate inteligentă. Premiile destinate celor mai bune proiecte pot fi folosite în orice mod pe care companiile inovatoare și start-up-urile îl consideră vital pentru dezvoltarea ideii lor. Fie că este vorba despre o participare la un târg, despre finalizarea unui produs, testarea acestuia sau orice altă activitate de dezvoltare sau promovare, suntem acolo pentru a-i susține”, explică Andreas Lier.

Inițiativa BASF se bucură de susținerea AHK România. Astfel, CEO-ul AHK România, Sebastian Metz, a comentat:

„Pentru AHK România, anul aniversar 2022 se află sub semnul sustenabilității. În acest context, BASF Innovation Hub este o inițiativă binevenită și o oportunitate excelentă pentru start-up-uri de a se conecta cu o companie lider mondial, care se concentrează pe sustenabilitate și inovație și le oferă contextul potrivit pentru a-și duce ideile mai departe și pentru a-și dezvolta afacerea.”

Concursul regional BASF Innovation Hub se va desfășura în 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est, printre care și România.

Mai multe informații despre eveniment, cerințele și modul de înscriere sunt disponibile pe website-ul:https://www.join-innovationhub.com/

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!