28 C
București
joi, septembrie 28, 2023

Retail – Ucraina a primit primele două baterii de rachete antiaeriene NASAMS […] – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acestea sunt deja dislocate astăzi în Ucraina", a declarat şeful companiei.Sistemul NASAMS detectează ţintele aeriene de la 120 km şi le poate doborî pe o rază de maxim 50 km şi o altitudine de 21 km, funcţie de tipul de rachetă.Statele Unite s-au angajat să livreze Ucrainei 8 sisteme (baterii) NASAMS...

Un lansator NASAMS poate trimite simultan 6 rachete.Primul sistemul antiaerian Iris-T din Germania a sosit deja şi a fost dislocat în apropierea capitalei Kiev.

Alte ţări care au anunţat că vor trimite sisteme de rachete antiaeriene în Ucraina sunt: Marea Britanie, Spania, Franţa şi Ţările de Jos.Rusia şi-a schimbat tactica de luptă după 10 octombrie şi a început o campanie de bombardamente folosind rachete de croazieră...

SUA au predat deja Ucrainei primele două sisteme de rachete antiaeriene NASAMS pentru a contribui la consolidarea apărării aeriene, arată ukranews.com.

Dislocarea lor este deja în curs de desfăşurare. Acest lucru rezultă dintr-o declaraţie a lui Greg Hayes, CEO-ul Raytheon Technologies. „Tocmai am livrat două complexe NASAMS. Am predat două sisteme guvernului american în urmă cu câteva săptămâni. Acestea sunt deja dislocate astăzi în Ucraina”, a declarat şeful companiei.Sistemul NASAMS detectează ţintele aeriene de la 120 km şi le poate doborî pe o rază de maxim 50 km şi o altitudine de 21 km, funcţie de tipul de rachetă.Statele Unite s-au angajat să livreze Ucrainei 8 sisteme (baterii) NASAMS, fiecare cu 9 lansatoare. Un lansator NASAMS poate trimite simultan 6 rachete.Primul sistemul antiaerian Iris-T din Germania a sosit deja şi a fost dislocat în apropierea capitalei Kiev. Alte ţări care au anunţat că vor trimite sisteme de rachete antiaeriene în Ucraina sunt: Marea Britanie, Spania, Franţa şi Ţările de Jos.Rusia şi-a schimbat tactica de luptă după 10 octombrie şi a început o campanie de bombardamente folosind rachete de croazieră, aviaţia şi drone iraniene împotriva localităţilor ucrainene. Principalele ţinte sunt obiective civile, în special infrastructura energetică. Preşedintele Zelenski a declarat zilele trecute că peste 90% din staţiile eoliene au fost distruse. Propaganda rusă vorbeşte despre lăsarea ucrainenilor în întuneric şi frig pe timpul iernii pentru a-i convinge să negocieze pacea prin cedarea de teritorii.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!