-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

Retail – Ursus Breweries – contribuții la bugetul național și local, de peste 550 milioane de lei, în 2020 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Totodată, în perioada 2018-2020, analizată în raportul de Dezvoltare Durabilă al companiei, investițiile Ursus Breweries se ridică la peste 50 de milioane de euro, în diverse arii, precum facilități de producție, depozite etc. Grija pentru angajați reprezintă una dintre prioritățile Ursus Breweries, iar acest lucru a fost reiterat și de obținerea certificării Top Employers România din partea Institutului internațional Top Employers... În ceea ce privește eforturile legate de mediu, Ursus Breweries a continuat să scadă cantitatea de apă folosită pentru producerea berii, de la 2,87 litri/ litru de bere produs în 2017 la 2,76 litri în 2020... “Țintele companiei legate de sustenabilitate includ amprenta neutră de carbon, reducerea consumului de apă, sustenabilitatea resurselor, ambalajele circulare, incluziunea și bunăstarea angajaţilor şi consumatorilor, precum și promovarea alegerilor responsabile.”, a declarat Robert Uzună, Vicepreşedinte Corporate Affairs al Ursus Breweries.

În 2020, chiar și în condițiile unui an afectat puternic de pandemie, contribuțiile Ursus Breweries la bugetul național și local au fost de peste 550 milioane de lei. Totodată, în perioada 2018-2020, analizată în raportul de Dezvoltare Durabilă al companiei, investițiile Ursus Breweries se ridică la peste 50 de milioane de euro, în diverse arii, precum facilități de producție, depozite etc.

În perioada analizată de cel de-al șaselea raport de Dezvoltare Durabilă pentru perioada 2018-2020 s-au produs 21,5 mil. HL de bere.

Importanța sprijinirii furnizorilor locali rămâne pe agenda dezvoltării durabile a companiei, astfel că, în perioada analizată, în medie, 74% din bugetul de achiziții al companiei a fost direcționat catre furnizori din România.

Grija pentru angajați reprezintă una dintre prioritățile Ursus Breweries, iar acest lucru a fost reiterat și de obținerea certificării Top Employers România din partea Institutului internațional Top Employers, care atestă excelența în practicile de resurse umane. Ursus Breweries este primul producător de bere din România care obține această certificare.

În ceea ce privește eforturile legate de mediu, Ursus Breweries a continuat să scadă cantitatea de apă folosită pentru producerea berii, de la 2,87 litri/ litru de bere produs în 2017 la 2,76 litri în 2020, apropiindu-se astfel rapid de ținta stabilită pentru 2025 de a ajunge la 2,75 litri de apă/litru de bere produs.

“Țintele companiei legate de sustenabilitate includ amprenta neutră de carbon, reducerea consumului de apă, sustenabilitatea resurselor, ambalajele circulare, incluziunea și bunăstarea angajaţilor şi consumatorilor, precum și promovarea alegerilor responsabile.”, a declarat Robert Uzună, Vicepreşedinte Corporate Affairs al Ursus Breweries.

Este cea de-a șasea ediție a Raportului de Dezvoltare Durabilă făcut public de compania Ursus Breweries. Raportul prezintă activitatea și performanțele non-financiare ale companiei din perioada 2018 – 2020 și a fost realizat conform standardelor GRI (Global Reporting Initiative), recunoscute ca fiind printre cele mai complexe standarde de raportare non-financiară.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood.

În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!