0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Retail – Vegis.ro discută cu fonduri de investiții, grupuri farmaceutice… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anul trecut, compania a înregistrat afaceri de 3,8 milioane de euro, iar pentru 2023 estimează o creștere de 15-20%.

Am discutat în 2022 și discutăm în continuare cu fonduri de investiții, cu grupuri farmaceutice și cu investitori strategici, fiecare cu propriile obiective și viziuni.

Business-ul Vegis.ro a fost înființat în 2011, în urma unei investiții de 25.000 de euro.

Vegis.ro, retailer online de produse naturiste, poartă discuții pentru atragerea unui investitor strategic în companie. Anul trecut, compania a înregistrat afaceri de 3,8 milioane de euro, iar pentru 2023 estimează o creștere de 15-20%.

„În ultima vreme avem foarte multe discuții pe tema asta, semn că investitorii sunt din ce în ce mai atrași de zona asta, mai ales că văd potențialul care există pentru produse naturiste și pentru comerț electronic pe nișa aceasta.

Am discutat în 2022 și discutăm în continuare cu fonduri de investiții, cu grupuri farmaceutice și cu investitori strategici, fiecare cu propriile obiective și viziuni. Este important ca planurile lor să fie în concordanță și cu ale noastre.

Este un proces complex și de durată și nu dorim să ne grăbim în acest sens”, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Bucuroiu, fondator Vegis.ro.

Despre un posibil exit, Mihai Bucuroiu spune că „depinde direct de discuțiile și interesele noilor investitori”.

„Însă, cu siguranță acest moment nu se apropie prea curând. Orice investitor care va prelua, dorește o dezvoltare pe măsură, iar echipa de management este un punct esențial”, mai spune acesta.

Business-ul Vegis.ro a fost înființat în 2011, în urma unei investiții de 25.000 de euro. De atunci, compania s-a finanțat din sursele proprii.

„Anul 2022 a fost un an în care principala lecție a fost adaptabilitatea. Din punctul meu de vedere, 2023 va fi un an cu multe necunoscute, ceea ce ne face să fim pregătiți în orice moment să schimbăm strategia în funcție de comportamentul de consum al clienților noștri.

Bugetul de investiții, estimat în acest moment la 200.000 de euro, se va duce către tehnologie și servicii destinate clienților și, în măsura în care vor exista dezechilibre majore, în asigurarea de stocuri îndelungate”, precizează el.

Anul trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul și-a dublat suprafața de depozitare, o investiție de circa 200.000 de euro, reprezentând aproape 67% din bugetul alocat pe 2022. Restul sumei a mers către diversificarea gamei de produse. 

Compania are închiriat un depozit în Brașov, cu o suprafață de 3.000 metri pătrați, de la compania Flavus Investiții, un distribuitor de energie, controlat de fondul de investiții Cheyne Capital, care a cumpărat în 2007 platforma Tractorul pentru aproximativ 77 de milioane de euro, fără TVA, unde s-a dezvoltat proiectul Coresi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!