3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Retail – VIDEO Ora de Profit.ro – Tudor Manea, CEO eMAG: 100 cutii de măști vândute pe secundă. Posibilă scumpire cu 10-20% la anumite produse. Discuții din interior: Vreți să continuați să lucrați de acasă? Vă e dor de colegi? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... eMAG, cel mai puternic retailer online local, așteaptă pentru actuala ediție a Black Friday o creștere a vânzărilor de câteva zeci de milioane de lei comparativ cu anul trecutEmisiunea Ora de Profit.ro este difuzată în fiecare duminică, de la ora 12, la Prima TV eMAG Black Friday a fost programat în acest an pe 12 noiembrie..

eMAG, cel mai puternic retailer online local, așteaptă pentru actuala ediție a Black Friday o creștere a vânzărilor de câteva zeci de milioane de lei comparativ cu anul trecut, când încasările din acea zi au însumat 585 de milioane de lei, a anunțat CEO-ul companiei, Tudor Manea, la emisiunea Ora de Profit.ro.

Emisiunea Ora de Profit.ro este difuzată în fiecare duminică, de la ora 12, la Prima TV

eMAG Black Friday a fost programat în acest an pe 12 noiembrie.

“Noi ne pregătim, de obicei, pentru Black Friday imediat ce se termină Black Friday anterior. Acum știu că sunt niște zvonuri în piață că, de la criza containerelor sau a microcipurilor, ar fi niște probleme, dar pentru Black Friday marfa a fost contractată de mult timp, produsele sunt în stoc, la prețuri bune, iar reducerile sunt reale. Este ziua cu cele mai multe reduceri din an”, explică Manea.

VIDEO Ora de Profit.ro - Tudor Manea, CEO eMAG: 100 cutii de măști vândute pe secundă. Posibilă scumpire cu 10-20% la anumite produse. Discuții din interior: Vreți să continuați să lucrați de acasă? Vă e dor de colegi?

El își amintește totodată că, la izbucnirea pandemiei, când vânzările de măști de protecție au explodat, eMAG a fost printre primii care au reușit să vândă o cutie la 149 lei, într-un moment în care o cutie era vândută de alți comercianți cu 400-500 lei. “Atunci când le-am listat a fost un fel de Black Friday, s-au vândut 100 de cutii de măști pe secundă”, își amintește CEO-ul.

În 2019, eMAG a avut 3,3 milioane clienți activi, în medie cu 4 comenzi, iar anul trecut, cel al pandemiei, au fost 4,3 milioane clienți cu 5,2 comenzi în medie. Plata cu cardul a urcat de la 30-40%, înainte de pandemie, la peste 50%.

Pentru acest final de an, retailerul estimează o creștere a vânzărilor comparativ cu anul trecut.

VIDEO Ora de Profit.ro - Tudor Manea, CEO eMAG: 100 cutii de măști vândute pe secundă. Posibilă scumpire cu 10-20% la anumite produse. Discuții din interior: Vreți să continuați să lucrați de acasă? Vă e dor de colegi?

CEO-ul eMAG anunță însă și o posibilă creștere de preț, anul viitor, cu 10-20%, la anumite produse necesare telemuncii, în contextul constrângerilor pandemiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!