-3.3 C
București
joi, februarie 9, 2023

Retail – Videoconferinţa ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023? Feliciu Paraschiv, proprietar, Paco Supermarket: În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri. În fiecare lună furnizorii ne notifică cu privire la creşteri de preţuri – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Videoconferinţa ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023? Feliciu Paraschiv, proprietar, Paco Supermarket: În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri.

Videoconferinţa ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023? Feliciu Paraschiv, proprietar, Paco Supermarket: În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri.

Noi am descoperit că unele creşteri de preţuri sunt datorate unei protecţii pe care companiile şi-o fac pentru viitor pentru că nu ştiu ce se va întâmpla în 2023.

Feliciu Paraschiv, proprietar, Paco Supermarket: Dacă vorbim despre IMM-uri, le este foarte greu oamenilor să accepte că businessul lor se poate termina brusc, într-un an – doi din cauza unei situaţii economice mai precare şi atunci încep să se pună la adăpost şi ridică uşor preţurile ca să îşi creeze cumva o acumulare

„Înainte dacă preţurile creşteau o dată la şase luni sau la un an, acum ele cresc aproape lunar, a devenit o obişnuinţă. Sunt şi anumite creşteri de preţuri care nu sunt întru totul justificate. Noi am descoperit că unele creşteri de preţuri sunt datorate unei protecţii pe care companiile şi-o fac pentru viitor.”

Feliciu Paraschiv, proprietarul lan­ţului de magazine Paco Super­mar­ket, unul dintre cei mai puternici retai­leri independenţi din perspectiva ci­frei de afaceri anuale, afirmă că în ultima perioadă a observat creşteri foarte mari de preţuri din partea furni­zorilor săi şi că unele dintre aceste creşteri de preţuri nu sunt justificate.

„În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri. În fiecare lună furnizorii ne notifică cu privire la creşteri de preţuri. Înainte dacă preţurile creşteau o dată la şase luni sau la un an, acum ele cresc aproape lunar, a devenit o obişnuinţă. Sunt şi anumite creşteri de preţuri care nu sunt întru totul justificate. Noi am descoperit că unele creşteri de preţuri sunt datorate unei protecţii pe care companiile şi-o fac pentru viitor pentru că nu ştiu ce se va întâmpla în 2023. Ei vor să se protejeze cumva”, a declarat Feliciu Paraschiv în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023?

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!