3.3 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Retail – Vinul de azi: Ca’ Vittoria Appassimento Rosso Puglia 2020 – 98… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Realizat din soiurile de struguri Negroamaro, Lambrusco și Merlot, vinul roșu intens cucerește încă de la primele note olfactive de fructe uscate, cum ar fi prune și stafide... Ferma Ca’ Vittoria este situată într-una dintre cele mai ofertante zone viticole din Italia, pe dealurile Conegliano, în inima regiunii Conegliano Valdobbiadene... Aici se produc anual vinuri de cea mai bună calitate, o dovadă în acest sens fiind și recomandarea noastră de astăzi, Appassimento Rosso Puglia IGT..

Ferma Ca’ Vittoria este situată într-una dintre cele mai ofertante zone viticole din Italia, pe dealurile Conegliano, în inima regiunii Conegliano Valdobbiadene. Aici se produc anual vinuri de cea mai bună calitate, o dovadă în acest sens fiind și recomandarea noastră de astăzi, Appassimento Rosso Puglia IGT.

Realizat din soiurile de struguri Negroamaro, Lambrusco și Merlot, vinul roșu intens cucerește încă de la primele note olfactive de fructe uscate, cum ar fi prune și stafide. Pe palat se continuă la fel de aromat, cu tente de ciocolată și condimente. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, alături de preparate cu vânat, friptură la grătar sau brânzeturi.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!