3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Retail – Vinul de azi: Castiglion del Bosco Brunello di Montalcino 2015 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... De acolo vine și recomandarea de astăzi, Brunello di Montalcino 2015, un vin roșu rubiniu intens realizat din struguri Sangiovese culeși din podgoria Capanna, din nord-vestul regiunii Montalcino... Pe palat regăsim taninuri catifelate și elegante.Degustați acest vin la o temperatură de 15-18 grade Celsius, alături de preparate din carne de vânat, paste cu sos de carne sau legume la grătar... Complex și intens, cu o structura bine definită, vinul dezvăluie arome caracteristici soiului Sangiovese, în special de fructe proaspete..

Castiglion del Bosco este un brand binecunoscut în lumea viticolă, a cărui cramă este situată în inima Toscanei, Italia.

De acolo vine și recomandarea de astăzi, Brunello di Montalcino 2015, un vin roșu rubiniu intens realizat din struguri Sangiovese culeși din podgoria Capanna, din nord-vestul regiunii Montalcino. Complex și intens, cu o structura bine definită, vinul dezvăluie arome caracteristici soiului Sangiovese, în special de fructe proaspete. Pe palat regăsim taninuri catifelate și elegante.

Degustați acest vin la o temperatură de 15-18 grade Celsius, alături de preparate din carne de vânat, paste cu sos de carne sau legume la grătar.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!